Αναχωρεί για το Ευρωπαϊκό η ομάδα του Ι. Στεφάνου

Την πόλη και την χώρα μας θα εκπροσωπήσουν στο 32ο  Ευρωπαικό Πρωτάθλημα  knock – down όλων των κατηγοριών (παίδων, εφήβων, Ανδρών και Γυναικών) του δυναμικού  Kyokushinkai Karate στην Βάρνα της Βουλγαρίας, αθλητές του Αρχηγού & Εκπροσώπου της Χώρας μας  κ. Ιωάννη Στεφάνου της πρώτης και Μητρικής Οργάνωσης του συστήματος με αρχηγό τον  Kancho Shokei Matsui 8 Dan. Το εν λόγω πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Μαίου 2018 στην Βάρνα της Βουλγαρίας με την συμμετοχή 34 περίπου κρατών που ανήκουν στην Πανευρωπαϊκή Οργάνωση του Kyokushinkai karate.

Το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα του Kyokushinkai Karate θεωρείται από τα πλέον δυναμικότερα της Κόσμου και το έχουν αποδείξει αυτό τόσο οι Βαλκάνιοι όσο και οι Ευρωπαίοι αθλητές και αθλήτριες στα Διεθνή και Παγκόσμια Πρωταθλήματα με τις επιτυχίες τους όπως ο Βούλγαρος Πρωταθλητής Zahari Damyanov (Παγκόσμιος Πρωταθλητής του kyokushinkai Karate για την τετραετία 2015 – 2019). Την ελληνική 4 μελή ομάδα αποτελούν οι εξής αθλητές: Ντάγγαλος Γιώργος στην κατηγορία Παίδων 12-13 ετών -45 κιλά, Τάρια Τζουλιάνο στην κατηγορία Παίδων 12-13 ετών -45 κιλά, ο συνοδός άρια Ιωάννης και ο Εκπρόσωπος και προπονητής κ. Ιωάννης Στεφάνου.

Η Ελληνική Αποστολή αναχωρεί την Πέμπτη 17 Μαίου και οι αθλητές μας θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να κατακτήσουν μετάλλια και να προβάλλουν την Χώρα μας για μια ακόμη φορά. Ο Εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate κ. Ιωάννης Στεφάνου, Αρχηγός της Ελληνικής Αποστολής θα συμμετέχει στο συνέδριο των Αρχηγών – Εκπροσώπων διεκδικώντας Πρωταθλήματα για την Χώρα μας.

Τέλος, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας  εύχονται στην ελληνική ομάδα καλό ταξίδι και Επιτυχίες στους αθλητές μας!!!

Δελτίο Τύπου Ι. Στεφάνου