Ολυμπιακός Β. “Απροκάλυπτα μεροληπτική η διαιτησία του Παγώνη”

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, με τη οποία καταγγέλλει τον διαιτητή Γιάννη Παγώνη για τα «σφυρίγματά» του στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Καλαμπάκα εκτός έδρας, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «φάνηκε ότι ήταν έρμαιο των εξαρτήσεών του». Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων καλαθοσφαίρισης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 με αίσθημα ευθύνης έναντι των αθλητών της, των προπονητών της και των χιλιάδων φιλάθλων της καταγγέλλει τον Α’ διαιτητή του αγώνα ΑΟ Καλαμπάκας – Ολυμπιακός Βόλου για τα πλέι οφ Ανδρών της ΕΣΚΑΘ – Γιάννη Παγώνη – για την απροκάλυπτα μεροληπτική διαιτησία του, σε βάρος της ομάδας μας, εν αντιθέσει με το Β’ Διαιτητή κ. Παζώλη, ο οποίος τίμησε με την προσπάθεια του, την διαιτησία.

Δυστυχώς και γι’ αυτόν και για τους ενορχηστρωτές αυτής της κατάπτυστης διαιτητικής σφαγής, αδιάψευστος μάρτυρας είναι το video του αγώνα, το οποίο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παρακολουθήσει στην ιστοσελίδα της ομάδας μας olympiakosvoloubasket.blogspot.gr

Δυστυχώς, όσους ήταν συνεπίκουροι αυτού του εγκλήματος δεν θα τους κρίνουμε εμείς, που όπως αποδείχθηκε δεν είχαμε τη δυνατότητα  να προστατεύσουμε την ομάδα μας, αλλά οι χιλιάδες φίλαθλοι του ιστορικού μας συλλόγου.

Το μπάσκετ σε όλα τα επίπεδα δεν έχει ανάγκη τέτοιους «διαιτητές».  Δυστυχώς ο συγκεκριμένος δεν στάθηκε αντάξιος της πατρικής αθλητικής προίκας και φάνηκε ότι ήταν έρμαιο των εξαρτήσεων του».