Σειρά παίρνουν στον Ολυμπιακό Β. Ανδρέας και Δήμος Κόκας

Σειρά στον Ολυμπιακό Βόλου, όσον αφορά τις ανανεώσεις παικτών του περσινού ρόστερ φαίνεται να παίρνουν οι Δήμος και Ανδρέας Κόκας, με τη διοίκηση να επιθυμεί την παραμονή και των δύο. Πρόκειται για δύο ταλαντούχους παίκτες, οι οποίοι βοήθησαν την ομάδα πέρυσι (βρίσκονται στον Ολυμπιακό από την περίοδο 2016-17), με τον Ανδρέα Κόκα να στέκεται άτυχος, καθώς τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση (ρήξη χιαστών). Το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί πλήρως και θα είναι έτοιμος να ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα τον προσεχή Ιούλιο.

Μέσα στην εβδομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ανακοινωθεί και η ανανέωση της συνεργασίας με τον Λεωνίδα Χρήστου, τη στιγμή που και οι δύο πλευρές επιθυμούν να συνεργαστούν και τη νέα χρονιά.

Από εκεί και πέρα άμεσα θα ξεκαθαρίσει, αν θα παραμείνει στον Ολυμπιακό και ο Φώτης Καραγκιολίδης, τον οποίο ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει στο ρόστερ, με την προϋπόθεση να υπάρξει «χρυσή» τομή στο οικονομικό. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, πάντως, έχουν κάνει μια πολύ καλή πρόταση στον έμπειρο τερματοφύλακα και μένει να δούμε, αν θα την αποδεχθεί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις