Οδηγοί του ΟΜΑΘ έτρεξαν στο ράλι Φθιώτιδας, ο Μαγγιδάς μετέχει στην Ανάβαση Κύμης

Με έντονους ρυθμούς συνεχίζεται το πρόγραμμα αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού με ένα ράλι και μία ανάβαση σε δύο συνεχόμενες Κυριακές, όπου οι αθλητές του Ο.Μ.Α.Θ. θα έχουν ισχυρή παρουσία. Έτσι μετά το ράλι Φθιώτιδος, που προσμετρούσε και στα δύο Πανελλήνια πρωταθλήματα Ελλάδας και συμμετείχαν τρεις αθλητές του σωματείου, σειρά παίρνει η ανάβαση Κύμης μ’ έναν αθλητή του Όμιλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας να συμμετέχει στον αγώνα, που προσμετρά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων.
Ξεκινάμε με το ράλι Φθιώτιδος και πιο συγκεκριμένα στον ασφάλτινο αγώνα, όπου ο Άλκης Ρέντης κάθισε στο δεξί κάθισμα του Γιάννη Πλάγου με Honda Civic Type-R, με το μικτό πλήρωμα να τερματίζει τρίτο στην γενική κατάταξη και πρώτο στην F2 και στην κατηγορία του, διεκδικώντας την 2η θέση γενικής μέχρι την τελευταία ειδική, έχοντας αντιπάλους με σαφώς δυνατότερα αυτοκίνητα. Στον ίδιο αγώνα συμμετείχαν και οι Σταμάτης Μιχαήλ-Διανέλλος Μπαλωτής με Peugeot 106 που παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα οδήγησαν σαφώς καλύτερα στο δεύτερο σκέλος του αγώνα τερματίζοντας στην τρίτη θέση της κατηγορίας τους.
Πλέον το ενδιαφέρον μεταφέρεται στην ανάβαση Κύμης όπου ο Γιώργος Μαγγιδάς (φωτό) θα συμμετάσχει στην κατηγορία Ε και πιο συγκεκριμένα στην κλάση Ε10 με Peugeot 106.Ο νεαρός οδηγός έχει συμμετάσχει και στους δύο αγώνες του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, μετρώντας μία δεύτερη και μία τέταρτη θέση και θέλει να συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις σε μία χρονιά προσαρμογής του.
Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές που συμμετείχαν στο ράλι Φθιώτιδος και εύχεται στον αθλητή που θα συμμετάσχει στην ανάβαση Κύμης καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.