Οκτώ κωπηλάτες του ΟΕΑ/ΝΑΒ σε κοινόβιο της Εθνικής ομάδας

Σύμφωνα με έγγραφο (ΑΠΦ22/671/10-5-2018) της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας (Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ) καλούνται σε κοινόβιο προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας επτά αθλητές και αθλήτριες του Ο.Ε.Α./Ν.Α.Β.

Με τον Γιάννη Καλανδαρίδη, που είναι μόνιμο στέλεχος της ελληνικής Εθνικής ομάδας κωπηλασίας, οι αθλητές του Ο.Ε.Α./Ν.Α.Β. που συμπεριλαμβάνονται στους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τα ελληνικά χρώματα στα Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα το 2018 είναι οκτώ.

Ήδη ο Γιάννης Καλανδαρίδης έχει επιλεγεί στους επίλεκτους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την ελληνική κωπηλασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Οι αθλητές και αθλήτριες  του Ο.Ε.Α./Ν.Α.Β. που θα συμμετέχουν στο κοινόβιο που θα διαρκέσει από 9/6 έως 2/7 είναι οι εξής: Βασίλης Μπαρούτας, Γρηγόρης Σχιζοδήμος (φωτό), Ελένη Αγιώτη, Ευαγγελία Δεμελή, Αναστασία Καλανδαρίδη, Άσπα Γιάννου, Ιωάννα Μπιτζηλαίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο  του Ο.Ε.Α./Ν.Α.Β. συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες, τον  τεχνικό υπεύθυνο της κωπηλασίας του Ο.Ε.Α./Ν.Α.Β., Συμεών Σάμιο και τις προπονήτριες Σοφία Τασιού και Όλγα Τσόγκα.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις