Με ήττα 2-5 από τη Σκιάθο αποχαιρέτησε την κατηγορία ο Ανθ. Γαζής

Με τη διεξαγωγή της εξ αναβολής 24ης αγωνιστικής  μεταξύ του Άνθιμου Γαζή και της Σκιάθου, ολοκληρώθηκε και τυπικά το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.

Ο Άνθιμος Γαζής δεν κατάφερε να αποχαιρετήσει με νίκη την παρουσία του στη μεγάλη κατηγορία,  αφού στην αναμέτρηση που έγινε σήμερα στο γήπεδο Δημητριάς ηττήθηκε από την Σκιάθο με 2-5.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπρισμπέο (20’) και το έκλεισαν με τον Κίτσα (81’, 2-5), ενώ στο 53’ είχαν οριζόντιο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπρισμπέου.

Οι φιλοξενούμενοι αρχικά ισοφάρισαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φιλιππούλη (32’) κι έκλεισαν το ημίχρονο με  δυο γκολ στα τελευταία λεπτά, με σουτ του Τάσσου έξω από την περιοχή (41’) και διαγώνια κεφαλιά του Παπάρα (44’) έξω από την περιοχή, που έστειλε τη μπάλα στο απέναντι “παραθυράκι” της εστίας, κάνοντας το 1-3.

Στο 64’ ο Φιλιππούλης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-4 κι  ο Χρ. Τζελάι μετά από απόκρουση με πλασέ από κοντά το  1-5, στο 67’.

ΑΝΘ. ΓΑΖΗΣ: Ζαζάνης, Δρακονταείδης (55’ Πουλογιάννης), Αλεξίου, Μυλωνάς, Λάσκος, Μπρισμπέος, Βούλγαρης, Μπάφας (55’ Κατσικαδάμος), Κίτσας, Ταφίλης, Κωστάκης
ΣΚΙΑΘΟΣ: Τσάκος, Αρμάντο (57’ Ζάνας), Τσότσι (46’ Τσότσος), Τάσσος, Σιδηρόπουλος, Μελαχροινός (30’ Σέρτζιο), Χρ. Τζελάι, Τζούλιο, Παπάρας, Φιλιποπούλης, Τσορμπατζόγλου (46’ Έντρι).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις