Συνεχίζει στο Σαρακηνό ο Γ. Φασουράκης

Άμεσα ξεκίνησε ο σχεδιασμός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου για το Σαρακηνό, αρχίζοντας από την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Φασουράκη, που θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας και τη νέα χρονιά, μετά από σχετική απόφαση της διοίκησης.

Το έργο του έμπειρου τεχνικού κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο, αφού από τη μία κατάφερε να ανανεώσει το ρόστερ με ποδοσφαιριστές που έχουν ποδοσφαιρικό μέλλον,  δεδομένου ότι η πλειοψηφία τους είναι κάτω των 23 ετών, ενώ παράλληλα η ομάδα κατάφερε να παίξει κατά διαστήματα πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο και να τερματίσει στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Γιάννης Φασουράκης μετά την ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα του Σαρακηνού, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο “goalpost.gr”, ανεβάζοντας εξαρχής ψηλά τον πήχη, κάνοντας λόγο ακόμα και για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση που ανανέωσε την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου. Ήταν και δική μου επιθυμία να συνεχίσω, αφού με τη διοίκηση έχουμε μία άψογη συνεργασία και θεωρώ ότι έχω να δώσω ακόμη πολλά στο σύλλογο και γιατί όχι, με την ομάδα που ξεκίνησα το ποδόσφαιρο να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις