Νίκη Β.: Συσπείρωση και όχι αντιπαραθέσεις…

Ανακοίνωση εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ της Νίκης, με την οποία καλεί όλους τους φίλους της ομάδας ν’ αφήσουν τις αντιπαλότητες και να ενωθούν στην κοινή προσπάθεια. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Το τμήμα καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου πραγματοποιεί μια νέα προσπάθεια, η οποία βασίζεται στην συσπείρωση του κόσμου και σκοπό έχει την εφαρμογή του μοντέλου της λαϊκής βάσης. Κανένας δεν αποκλείεται από αυτή τη νέα προσπάθεια, αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε…

…κανέναν να μεταφέρει προσωπικές αντιπαραθέσεις εντός της ομάδας.
Σχετικά με πρόσφατες δηλώσεις, σε τοπικό μέσο, θα εφιστούσαμε την προσοχή και θα προτρέπαμε σε αυτοκριτική, πρώτου επιρριφτούν ευθύνες σε πρόσωπα που έχουν προσφέρει το κατά δύναμη, επί σειρά ετών, παρά τα οποία λάθη έχουν υποπέσει. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποφύγουμε να ξαναβρεθούμε σε αυτή τη δύσκολη θέση.
Η νέα διοικούσα επιτροπή, αποτελείται από νέους ανθρώπους, που κοινό τους παρονομαστής είναι η αγάπη τους για το σύλλογο. Όχι μόνο δεν υπάρχει κάποιος παλιός παράγοντας, ανάμεσα μας, αλλά ούτε κάποιος από εμάς είναι νέος παράγοντας. Όλοι μας είμαστε παιδιά της Νίκης Βόλου που οραματιζόμαστε ένα καλύτερο αύριο για το τμήμα μπάσκετ. Ο μόνος σύνδεσμος μας με το παρελθόν, είναι η ιστορία της αγαπημένης μας Νίκης, η συμμετοχή της ανδρικής ομάδας στα εθνικά πρωταθλήματα, εδώ και 40 και πλέον χρόνια, η ενασχόληση της νεολαίας με τον αθλητισμό, μέσω των υποδομών μας και οι γειτονιές γεμάτες από παιδάκια με μπλούζες της Νίκης.
Στις δύσκολες μέρες, όσοι επιθυμούν να προστατεύσουν την ομάδα, οφείλουν να πιαστούν από το χέρι και όχι να εκδηλώνουν τις προσωπικές τους αντιπαλότητες. Μόνο έτσι, οι δύσκολες μέρες θα μείνουν πίσω.
Μην το σκέφτεσαι, η ΝΙΚΗ μας χρειάζεται…
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η νέα διοικούσα επιτροπή αποτελείται από τους:
Πρόεδρος: Μπάμπης Τουτουντζόγλου
Υπεύθυνος Ακαδημιών: Χρήστος Αθανασιάδης
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Κώστας Κυλεριώτης
Γραφείο Τύπου: Κώστας Καραγεωργόπουλος
Μέλη: Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Χρήστος Καζιλάρης, Γιώργος Καζακίδης, Γιώργος Λιάγκος, Βαλάντης Γεωργατζής, Δημήτρης Μπάλλας, Μιχάλης Τσιντσίνης”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις