Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ρήγα Φεραίου

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Ρήγας Φεραίος για τον θάνατο του για τον θάνατο του επί σειρά ετών Δημάρχου Βελεστίνου & Φερών Κωνσταντίνου Τρ. Κανάρη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Το διοικητικό συμβούλιο του “Α.Σ. Ρήγας Φεραίος Βελεστίνου” εκφράζει τα θερμά και ειλικρινά συλλυπητήρια για τον θάνατο του επί σειρά ετών Δημάρχου Βελεστίνου & Φερών Κωνσταντίνου Τρ. Κανάρη. Επρόκειτο για ένα ικανό, άξιο και προσφιλή στους δημότες Δήμαρχο. Διετέλεσε μακρά και επιτυχημένη θητεία (1995-2010) στην τοπική αυτοδιοίκηση και κυρίως αποτελούσε πρότυπο οικογενειάρχη. Ο θάνατός του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό… Η μνήμη του παραμένει ανεξίτηλη στις επόμενες γενιές αφήνοντας την σφραγίδα του σε πολλά και σπουδαία έργα αναφορικά με τον αθλητισμό, που σχετίζονται με το Στάδιο Βελεστίνου, όπως:
Τοποθέτηση χλοοτάπητα, κατασκευή βοηθητικού γηπέδου, τοποθέτηση προβολέων, ανακαίνιση αποδυτηρίων και κατασκευή νέων για την φιλοξενούμενη ομάδα, δημοσιογραφικά θεωρεία, κατασκευή τουαλετών στις κερκίδες, ελαιοχρωματισμός κερκίδων & κιγκλιδωμάτων, κατασκευή – ανακαίνιση στίβου.
Καλό ταξίδι Δήμαρχε…
Αείμνηστος…