Νίκη Β. : Σας θέλουμε όλους δίπλα μας στον αγώνα μπαράζ

Με ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου κάνει γνωστό πως δεν πρόκειται να γίνει ο αγώνας με τον Ιωνικό Ιωνίας και καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να σταθούν κοντά στη Νίκη στον αγώνα μπαράζ με τον 3ο του άλλου ομίλου του Βορρά, αφού ο νικητής του αγώνα πιθανότατα θ’ ανέβει στη Γ’ Εθνική. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: “Δυστυχώς, το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στον Ιωνικό Ιωνίας, δεν θα πραγματοποιηθεί. Η ομάδα των Διαβατών Θεσσαλονίκης δήλωσε αδυναμία συμμετοχής κι έτσι ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ της Νίκης Βόλου με σκορ 20-0.

Παίκτες, προπονητές και διοίκηση θέλαμε πολύ να δώσουμε το τελευταίο παιχνίδι μπροστά στον υπέροχο κόσμο μας που μας στήριξε καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς, αυτό όμως δυστυχώς δεν θα γίνει.

Μετά από την εξέλιξη αυτή, η ομάδα μας κατοχυρώνει και μαθηματικά την 3η θέση που οδηγεί σε αγώνα κατάταξης σε ουδέτερη έδρα απέναντι στον 3ο του έτερου ομίλου του Βορρά, ο νικητής του οποίου θα συμμετέχει κατά πάσα πιθανότητα στην Β’ Εθνική.

Δίνουμε λοιπόν ραντεβού στον αγώνα μπαράζ σε ένα ματς που σας θέλουμε όλους δίπλα μας…”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις