Ποιοι παίκτες του Ολυμπιακού Β. δεν μένουν στην ομάδα

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι συζητήσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τους παίκτες που θέλουν να κρατήσουν στην ομάδα από το περσινό ρόστερ. Ωστόσο, υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που δεν φαίνεται να συνεχίζουν στον Ολυμπιακό οι Λάζαρος Γελαδάρης, Δημήτρης Τόσκας, Νίκος Λούγκος, Δημήτρης Σέττος, Λεωνίδας Κούτσικος, Ηλίας Καλφούτζος και Γιώργος Μέμμος. Στη θέση τους θα έρθουν έμπειροι παίκτες, με θητεία στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν γίνει επαφές με παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, ωστόσο, όπως είναι φυσικό δεν μπορούν να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις, αν πρώτα δεν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός κινείται, όπως προαναφέραμε, και στην ξένη ποδοσφαιρική αγορά και προ των πυλών της ομάδας βρίσκεται πολύ γνωστός ποδοσφαιριστής, το όνομα του οποίου θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Είναι εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, καθώς ο εν λόγω παίκτης θεωρείται πολυτέλεια για την Γ’ Εθνική, όταν έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο. Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κάνουν μεγάλη προσπάθεια να τον πείσουν να έρθει να αγωνιστεί στην ομάδα, προσφέροντάς του ένα υψηλό ποσό για να τον δελεάσουν.

Πάντως, οι παίκτες που θα έρθουν στον Ολυμπιακό θα είναι όλοι τους πρώτης γραμμής, με τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον τεχνικό διευθυντή Θωμά Μακρή, καθώς οι δύο τους χειρίζονται τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις