Φιέστα ανόδου σήμερα για τον ΝΠΣ Βόλος στο παιχνίδι με Ηρακλή

Το πέμπτο και προτελευταίο παιχνίδι για τα πλέι οφ της Γ’ Εθνικής κατηγορίας δίνει σήμερα ο ΝΠΣ Βόλος. Οι «κυανέρυθροι» υποδέχονται στις 18.00 στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και ετοιμάζουν φιέστα για την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.
Η διοίκηση του συλλόγου με ανακοίνωση που εξέδωσε καλεί τους φίλους του ποδοσφαίρου να δώσουν το «παρών» σήμερα στη Νεάπολη και να γιορτάσουν όλοι μαζί την άνοδο του ΝΠΣ Βόλος στη Φούτμπολ Λιγκ.
Αμέσως μετά τη λήξη του σημερινού παιχνιδιού θα ακολουθήσει η φαντασμαγορική φιέστα, η οποία θα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις.
Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώθηκε με τον Χουάν Φεράντο, ο οποίος ως γνωστόν συμφώνησε να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας και τη νέα χρονιά, να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του (δεν ανακοίνωσε αποστολή).

Ο Ηρακλής
Με τον Παναγιώτη Βοσνιάδη να επιστρέφει στην αποστολή του Ηρακλή οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία ενόψει της σημερινής αναμέτρησης. Ο προπονητής του Ηρακλή Σπύρος Μπαξεβάνος ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που αποτελούν την αποστολή. Αυτοί είναι οι: Βοσνιάδης, Γιούδας, Αμαραντίδης, Γιαννίτσης, Ευστασιάδης, Κασναφέρης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Κουρέλας, Κρυστάλλης, Κυριακίδης, Κωστούλας, Παναγιωτούδης, Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος, Ρεβυθόπουλος, Ρόβας, Ντε Σμεντ, Μέντι.
Ο Βάιος Τσιτσανούδης από την ΕΠΣ Λάρισας, ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση. Βοηθοί του θα είναι οι Αχιλλέας Νίκζας και Βασίλης Μάνος επίσης από την ΕΠΣ Λάρισας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωάννης Κρίκης από την Ένωση Τρικάλων.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις