Σάρα Σάντος: Η Miss Playboy παίζει μπάλα στον Τύρναβο (Photos)

Πρόκειται για την εντυπωσιακότερη «μεταγραφή» της σεζόν, που αναμένεται να βάλει κυριολεκτικά φωτιά στις εξέδρες του γηπέδου της τοπικής ομάδας, εμψυχώνοντας αγωνιστικά τους γηπεδούχους και παράλληλα μαγνητίζοντας τα βλέμματα αλλά και τον τηλεοπτικό φακό. Υπεύθυνη για την επικείμενη «αναστάτωση» στις τάξεις του φίλαθλου κόσμου του θεσσαλικού κάμπου δεν είναι άλλη από το γνωστό μοντέλο και τηλεπερσόνα Σάρα Σάντος, μια εντυπωσιακή γυναίκα από την ιβηρική χερσόνησο με ομολογουμένως εκρηκτικό ταμπεραμέντο.

Η «Λατίνα θεά», όπως την αποκαλούν οι απανταχού θαυμαστές της, και ένθερμη οπαδός της Μπενφίκα μετακομίζει… …από τις πασαρέλες και τα εξώφυλλα των περιοδικών στον Τύρναβο για να βρεθεί στο πλευρό του αγαπημένου της Πορτογάλου συντρόφου Κάρλος Αντρέ, ποδοσφαιριστή -από την περασμένη εβδομάδα- της ομάδας της πόλης. Η εξέλιξη αυτή σε συνδυασμό με τις αδιαμφισβήτητες ποδοσφαιρικές ικανότητες του 31χρονου μεσοεπιθετικού έχουν προσδώσει ξεχωριστό χρώμα στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Football League 20 μέρες πριν από το εναρκτήριο λάκτισμα και έχουν φέρει την ομάδα Τύρναβος 2005 στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

 

Το νέο απόκτημα του συλλόγου συνοδεύει, εκτός από την καλλονή συμπατριώτισσά του, και ο θετικός απολογισμός από τη συμμετοχή του στο κυπριακό πρωτάθλημα την τελευταία πενταετία. Παίκτης της Δόξας Κατωκοπιάς κατά την περσινή χρονιά, ο Κάρλος Αντρέ έχει αγωνιστεί 105 φορές στους αγωνιστικούς χώρους της Κύπρου σημειώνοντας 11 γκολ. Στον Τύρναβο λοιπόν θα βρεθεί το πιο γνωστό ποδοσφαιρικό ζευγάρι και ένα από τα πιο κοσμικά της Κύπρου, προ οικονομικής κρίσης φυσικά. Η κοινή ζωή τους έγινε πρωτοσέλιδο στη Μεγαλόνησο ενώ η καλλίγραμμη σιλουέτα της πρώην Miss Playboy Πορτογαλίας φιγούραρε σταθερά στις κοσμικές στήλες του κυπριακού Τύπου, χώρο οικείο για την ίδια καθώς στο παρελθόν έχει γίνει εξώφυλλο σε ουκ ολίγα περιοδικά της πατρίδας της. Η Σάρα Σάντος εισέβαλε δυναμικά στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Κύπρου το 2010, όταν και συνδέθηκε με τον τότε παίκτη ομάδας της Λεμεσού.

 

Βέβαια, το ζεύγος βρέθηκε στο επίκεντρο κριτικής μετά την απόφαση της Σάρας Σάντος να φωτογραφηθεί στο ημερολόγιο της ομάδας του ΑΠΟΕΛ, ορκισμένου εχθρού της ομάδας του. Η κίνησή της αυτή, που θεωρήθηκε ότι ερχόταν σε πλήρη σύγκρουση με την επαγγελματική πορεία του συντρόφου της, χαρακτηρίστηκε παρ’ όλα αυτά «η πιο σέξι προδοσία» στην πρόσφατη κυπριακή ποδοσφαιρική ιστορία, ενώ οι δυο τους συμμετείχαν ως καλεσμένοι σε πολλές αθλητικές τηλεοπτικές εκπομπές υψηλής τηλεθέασης ως σχολιαστές των ευρωπαϊκών αγώνων των κυπριακών ομάδων. Στο μεταξύ, η σχέση τους έδωσε πλούσια τροφή στο lifestyle ρεπορτάζ του νησιού. Αποκορύφωμα, η πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του τον περασμένο Φεβρουάριο, στη γιορτή του  Αγίου Βαλεντίνου, ο Κάρλος Αντρέ. Η Πορτογαλίδα καλλονή έσπευσε να ενημερώσει αμέσως τους θαυμαστές της μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook για την πρόταση, που ακολούθησε πιστά το ρομαντικό πρωτόκολλο. «Το εστιατόριο ήταν πολύ όμορφο, με εκπληκτική ατμόσφαιρα υπό το φως των κεριών και απαλή μουσική. Στη μέση της συζήτησης ο Κάρλος μού πρόσφερε το δαχτυλίδι και μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Εβαλα τα κλάματα από χαρά… Πλέον δεν μπορώ να σταματήσω να κοιτάζω το δαχτυλίδι».

 



Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις