Εκδρομή στην Κατερίνη από το Blue Club

Εκδρομή στην Κατερίνη διοργανώνει το Blue Club με στόχο τη στήριξη της ομάδας μπάσκετ που δίνει αγώνα κατάταξης με τον Α.Ο. Πολύγυρου.

Η σχετική ανακοίνωση:

Την Κυριακή το μπάσκετ μας χρειάζεται. Την Κυριακή στην Κατερίνη το μπάσκετ δίνει ένα κρισιμότατο παιχνίδι που δίνει πολλές ελπίδες ανόδου και σίγουρα θα είναι η καλύτερη επιβράβευση γι αυτό το τμήμα αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να είμαστε όλοι εκεί όλοι δίπλα στους παιχταράδες μας να νιώσουν ότι παίζουν στο κλειστό μέσα στο σπίτι τους.

Ο σύνδεσμος μας διοργανώνει εκδρομή στην Κατερίνη για να βρεθεί δίπλα στην ομάδα μας και να τους χειροκροτήσουμε για όλα όσα έχουν κάνει μέχρι σήμερα τόσο οι παίχτες όσο και η διοικούσα που έχει σεβαστεί στο ακέραιο τους παίχτες, τους προπονητές, τα παιδάκια στις ακαδημίες, τους γονείς, τον κόσμο της ομάδας μας, τον φίλαθλο κόσμο του μπάσκετ, τον σύνδεσμο μας μα πάνω απ όλα το όνομα της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ. 

Τέλος να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο τμήμα του πόλο αλλά και στο ποδοσφαιρικό τμήμα που έχει φτάσει στους 4 του κυπέλου ερασιτεχνών Ελλάδος και την Κυριακή θα δώσει μια μάχη για πρόκριση στον τελικό.

ΟΛΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
(Πληροφορίες και εγγραφές στα γραφεία του συνδέσμου μας)

BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 “Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ”