Ιμεράι: «Φέτος θα είναι η χρονιά μας»

Στο ραδιόφωνο του Blue Heart FM φιλοξενήθηκε ο Νίκος Ιμεράι όπου και μίλησε για την πορεία των επαφών του με τους παίκτες που θα ανανεώσουν ή έχουν ήδη ανανεώσει τη συνεργασία τους με την ομάδα, για την ενδεχόμενη επιστροφή του Μπάιριτς αλλά και για το ματς της Κυριακής με τον Νέο Αμφίλοχο για το Κύπελλο Ερασιτεχνών. Ο βασικός χρηματοδότης του ποδοσφαιρικού τμήματος ανέφερε πως ο κόσμος δεν θα πρέπει να ανησυχεί καθώς αν φέτος η χρονιά ήταν καλή, του χρόνου θα είναι πολύ καλύτερη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Ιμεράι στον Blue Heart και στον Γιώργο Μαστρογιάννη:

Για το πριμ της πρόκρισης στο Κύπελλο: «Εχθές είχαμε μία οικογενειακή συγκέντρωση με την ομάδα. Συζητήσαμε και στο τέλος, θέλοντας να τους ανταμείψω για την προσπάθειά τους στο Κύπελλο, τους έδωσα ένα πριμ».

Για το ματς της Κυριακής με τον Νέο Αμφίλοχο: «Για εμάς την Κυριακή δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης και της πρόκρισης»

Για ενδεχόμενη επιστροφή του Μπάιριτς: «Ο Μπάριτς περιμένει ανά πάσα στιγμή ειδοποίησή μας ώστε να ενσωματωθεί και πάλι στην ομάδα. Είναι θέμα καθαρά προπονητών. Ο ποδοσφαιριστής καθημερινά έχει επικοινωνία με τον γενικό αρχηγό, εκφράζοντας την επιθυμία να επιστρέψει στην ομάδα».

Για τις ανανεώσεις συνεργασίας με ποδοσφαιριστές: «Τους παίκτες που θέλουμε θα τους κρατήσουμε. Υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές που θέλουν συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους, οπότε μ’ αυτούς τους δύο η συνεργασία μας δεν θα συνεχιστεί. Τα ονόματά τους δεν θα ανακοινωθούν ακόμη».

Για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας: «Καθημερινά μιλάμε με ποδοσφαιριστές, καθημερινά δεχόμαστε προτάσεις από μάνατζερς όμως ακόμη είναι πολύ νωρίς. Σίγουρα βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Πιστεύω πως φέτος θα είναι η χρονιά μας. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή».

«Ανακοινώσεις μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων»

«Δεν θα προβούμε σε ανακοινώσεις αν πρώτα δεν ολοκληρώσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Μόλις τελειώσουμε με τον θεσμό του Κυπέλλου θα έχουμε το χρόνο να ανακοινώσουμε όσα χρειάζεται να ξέρει ο κόσμος»

«Ο κόσμος να μην ανησυχεί. Αν φέτος ήταν καλά, του χρόνου θα είναι πολύ καλύτερα»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις