Τουτουντζόγλου: «Νίκη το ένα τμήμα, Νίκη και το άλλο»

Στο ραδιόφωνο του Blue Heart FM φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου με αφορμή τον αγώνα κατάταξης της ομάδας με αντίπαλο τον Α.Ο. Πολύγυρου, στην Κατερίνη, την Κυριακή στις 6:00 μ.μ.. Ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου τόνισε πως δεν πρέπει να δημιουργείται αντιπαλότητα ανάμεσα στα τμήματα του συλλόγου και ο κάθε φίλαθλος μπορεί να επιλέξει που θα πάει για να στηρίξει την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου στον Γιώργο Μαστρογιάννη:

«Είμαστε πανέτοιμοι για τον αγώνα της Κυριακής (σ.σ. με τον Α.Ο. Πολύγυρου). Ο στόχος της 3ης θέσης που είχαμε θέσει από να χρονικό σημείο και μετά, κατακτήθηκε. Μία θέση που είναι πολύ πιθανόν να δώσει άνοδο, λόγω των καταστάσεων που υπάρχουν στις παραπάνω κατηγορίες. Μάλιστα, πιθανότητες έχει ακόμη και ο ηττημένος του αγώνα κατάταξης που θα παίξουμε την Κυριακή. Βέβαια, να διευκρινίσουμε πως η νίκη στον αγώνα με τον Πολύγυρο δεν σημαίνει πως δίνει αυτομάτως άνοδο. Αυτό που κερδίζεις είναι ότι την πρώτη θέση που θα προκύψει στην παραπάνω κατηγορία, αναπληρώνεται από τον νικητή του αγώνα κατάταξης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συλλέγουμε, θεωρούμε πως θα προκύψουν θέσεις και του χρόνου θα ευτυχίσουμε να βρισκόμαστε στην παραπάνω κατηγορία, κάτι που πραγματικά θέλουμε και δουλεύουμε γι’ αυτό».

Για το δείπνο στους δημοσιογράφους που κάλυψαν το ρεπορτάζ της ομάδας: «Το βράδυ κάνουμε ένα δείπνο στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας μας, σ’ ένα «δικό» μας μαγαζί, σ’ ένα μαγαζί που βοηθάει όλη τη Νίκη Βόλου, στο Τσιπουράδικο του Δεμίρη. Είναι το δικό μας ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που μας στήριξαν πάρα πολύ φέτος».

Για το θέμα που προέκυψε με τους αγώνες την ίδια μέρα των τμημάτων ποδοσφαίρου και μπάσκετ: «Ο κάθε φίλαθλος της Νίκης θα πάει όπου επιθυμεί και όπου μπορεί. Νίκη το ένα τμήμα, Νίκη και το άλλο. Μην δημιουργούμε θέματα και αντιπαλότητα στα τμήματα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις