«Σφυρίζει» σε τέσσερα παιχνίδια ο διεθνής Βολιώτης διαιτητής υδατοσφαίρισης, Σπύρος Αχλαδιώτης

Σε τέσσερα παιχνίδια θα σφυρίξει αυτή την εβδομάδα ο διεθνής Bολιώτης διαιτητής υδατοσφαίρισης, Σπύρος Αχλαδιώτης. Η αρχή θα γίνει με το σημερινό απογευματινό παιχνίδι (Πέμπτη, 28/5, 18.30) ΝΟ Βουλιαγμένης – Ολυμπιακός Πειραιώς για τη Β Φάση των Play Off της Α1 Γυναικών. Αυτός θα είναι ο 4ος αγώνας της σειράς και θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο Βουλιαγμένης.

Οι επόμενοι δύο αγώνες που θα σφυρίξει ο διεθνής Bολιώτης διαιτητής θα είναι το Σάββατο. Στο πρώτο παιχνίδι η Κέρκυρα θα αντιμετωπίσει τον Ηλυσιακό και θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου (30/5, 13.00), ενώ στο δεύτερο που θα γίνει το βράδυ (Σάββατο, 30/5, 20.30) η ΝΕ Πατρών θα αγωνιστεί απέναντι στη Χαλκίδα. Οι δύο αυτοί αγώνες θα διεξαχθούν στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο για τη Β Φάση της Α2 Ανδρών.

Τελευταία αναμέτρηση που έχει οριστεί να διευθύνει για αυτή την εβδομάδα, ο Σπύρος Αχλαδιώτης, είναι αυτή ανάμεσα στη ΝΕ Πατρών και τον Ηλυσιακό. Το παιχνίδι αυτό θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Κυριακής (31/5, 12.30) στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο, επίσης, για τη Β Φάση της Α2 Ανδρών.

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις