ΕΠΟ: Πέρασε το -6 για ΠΑΟ, αποχώρησε η FIFA!

Οριστικά με -6 και περιορισμό στις μεταγραφές ο Παναθηναϊκός. «Όχι» στην αλλαγή της ποινής από τον πρόεδρο της ΕΠΟ και διακριτική δυσαρέσκεια από την FIFA που βγήκε εκτός αιθούσης!

Με ψήφους 15-2, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ενέκρινε πριν από λίγο την αλλαγή της ποινής για τις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ και έτσι οριστικά και αμετάκλητα καταργείται για φέτος η ποινή του υποβιβασμού και αντικαθίσταται από αφαίρεση 6 βαθμών και περιορισμό στην απόκτηση ποδοσφαιριστών.

Αυτή θα είναι και η ποινή για τον Παναθηναϊκό που είναι βέβαιο πως δεν θα αδειοδοτηθεί.

Η αλλαγή της ποινής, πάντως, δεν πέρασε «αναίμακτα», αφού σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο μέλη της Ε.Ε. που την καταψήφισαν ήταν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργος Χατζησαρόγλου.

Έγκυρες πηγές επίσης αναφέρουν, ότι η κατάργηση του υποβιβασμού δεν άρεσε ιδιαίτερα στον επικεφαλής της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA στην ΕΠΟ, Χέρμπερτ Χούμπελ και στο μέλος της Επιτροπής, Εντουάρντο Ντερβίσι που είναι παρόντες στην συνεδρίαση!

Οι δύο ξένοι αξιωματούχοι φέρονται να άφησαν κάποιες αιχμές και να αποχώρησαν από την αίθουσα την ώρα της συζήτησης του συγκεκριμένου θέματος, λέγοντας πως επειδή είναι ένα κρίσιμο εσωτερικό ζήτημα, θα ήταν καλό να απέχουν και να αφήσουν την Ε.Ε. της ΕΠΟ να αποφασίσει μόνη της χωρίς την παρουσία τους!

Με λίγα λόγια, ήταν μια εξέλιξη που δεν τους άρεσε, αλλά επί της ουσίας πήγαν πάσο…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις