Ταπεινωτική ήττα για τον ΑΟ Τρίκαλα

Με ήττα ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα της Football League τα Τρίκαλα, με σκορ 0-3 κόντρα στον Εργοτέλη, ο οποίος πανηγυρίζει την παραμονή του στην κατηγορία.

Tην τέταρτη νίκη μακριά από το Ηράκλειο πανηγύρισε ο Εργοτέλης, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από τα Τρίκαλα, κλείνοντας παράλληλα με νίκη την φετινή σεζόν.Στα του παιχνιδιού ο Εργοτέλης ήταν αυτός που είχε μεν την κατοχή της μπάλας στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ωστόσο οι Θεσσαλοί ήταν αυτοί που στο 11΄ έφτασαν κοντά στο γκολ, η εκτέλεση φάουλ όμως του Χιντζίδη πέρασε ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι του τέρματος του Κατσιμήτρου.

Από το 20΄ κι έπειτα τα Τρίκαλα ήταν αυτά που είχαν τον έλεγχο του αγώνα, κάτι που είχε σαν συνέπεια οι παίκτες του Θωμά Γράφα σε δύο περιπτώσεις να φτάσουν κοντά στο γκολ, χωρίς όμως να το πετύχουν. Αρχικά στο 22΄ με την εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη που απέκρουσε με τα πόδια ο Κατσιμήτρος και εν συνεχεία στο 28΄ όταν Ζγκούρη πέρασε τον τερματοφύλακα των Κρητικών, το πλασέ του όμως αντί για τα δίχτυα σταμάτησε στο δοκάρι του τέρματος του.

Η απάντηση από πλευράς «κιτρινόμαυρων» ήρθε στο 37΄ με την κεφαλιά του Μπουρσέλη, την οποία και απέκρουσε ο Γιδόπουλος διατηρώντας με τον τρόπο αυτό ανέπαφη την εστία του. Από το σημείο εκείνο κι έπειτα δεν υπήρξε κάποια άλλη αξιόλογη φάση στο ματς για το πρώτο μέρος, με συνέπεια το ήδη υπάρχον σκορ να διατηρηθεί ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.Στην επανάληψη η ομάδα του Τάκη Γκώνια μπήκε πιο αποφασισμένη στο παιχνίδι και στο 49΄ άγγιξε το γκολ, το σουτ όμως του Τσέλιου αποκρούστηκε από τον Γιδόπουλο.

Ότι δεν κατάφερε ο ίδιος σε εκείνο το χρονικό σημείο του αγώνα, το πέτυχε στο 52΄ ο Έφορντ με πλασέ κάνοντας με τον τρόπο αυτό το 0-1. Στο 55΄ τα Τρίκαλα έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Τσιάρα με 2η κίτρινη κάρτα . Έπειτα από την εξέλιξη αυτή το συγκρότημα του Ηρακλείου, έχοντας υπέρ του και το αριθμητικό πλεονέκτημα κατάφερε στο 57΄ να ζευγαρώσει τα τέρματα του χάρη σε εκτέλεση φάουλ του Ιατρούδη.

Από το σημείο εκείνο και μετά ο Εργοτέλης ενέτεινε την πίεση του, προκειμένου να φτάσει σε ακόμα ένα γκολ με το οποίο θα κλείδωνε την νίκη. Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί στην φάση του 68΄ με το σουτ του Μπούζα το οποίο και απέκρουσε με τα πόδια ο Γιδόπουλος. Στο 76΄ ο Σταματάκος ήταν αυτός που με σουτ έκανε το 0-3, αποτέλεσμα που έμελλε να είναι και το τελικό του αγώνα, καθώς παρά τις προσπάθειες που είχαν οι γηπεδούχοι με τον Σιαλμά δεν άλλαξε κάτι ως προς το σκορ.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Γιδόπουλος, Χιντζίδης, Πάνος, Τσιάρας, Ζγκούρη (60΄’ Μανώλης), Σαχινίδης, Μάκος, Τσίπρας (72′ Σιαλμάς), Κατσαντώνης, Μιλοσάβλιεφ (58′ Τόμιτς), Ν’Λουντούλου.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Αγγελόπουλος, Τσέλιος, Οικονόμου, Μπάτζιος, Μπουτσάκης, ‘Εφορντ (72′ Σταματάκος), Μπουρσέλης (79′ Μανουσάκης), Μπούζας, Ιατρούδης, Νικολακάκης (79’ Λαμπάκης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις