Οι Μυρμιδόνες στην Α’ ΕΠΣΘ

Οι Μυρμιδόνες ήταν η ομάδα που κατέκτησε την τρίτη θέση και το εισιτήριο για την Α’ ΕΠΣΘ, αφού επικράτησε με 1-2 του Τοξότη στον αγώνα κατάταξης που έγινε νωρίτερα στο γήπεδο Νεάπολης, όπου συμμετείχαν οι δύο ομάδες που κατετάγησαν στις δεύτερες θέσεις των ομίλων της Β΄ΕΠΣΘ. Με αυτογκόλ στο 92’, μετά από εκτέλεση κόρνερ κρίθηκε η άνοδος!

Ποιοτικά μοιρασμένο και χωρίς πολλές φάσεις το πρώτο μέρος, εκεί όπου ο Τοξότης είχε ελαφρά πρωτοβουλία κινήσεων, χωρίς όμως κάτι ιδιαίτερο.
Παρόμοια εικόνα του παιχνιδιού και στο δεύτερο ημίχρονο όπου το πρωί άγχος εμπόδιζε δύο ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

Στο 14ο λεπτό οι Μυρμιδόνες ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ όταν από μακρινή μπαλιά του Βέργα ο Δημήτρης Μπούρχας έφυγε στην πλάτη της άμυνας και απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα θεωρώ σουτ έγραψε το μηδέν ένα.

Στο 22’ ισοφάρισε για τον Τοξότη όταν ο Λέτσιος εκτέλεσε κόρνερ, ο Νίκος Δενελάβας έκανε το πρώτο σουτ η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυνομένων και κατέληξε στο Λευτέρη την Δενελάβα, ο οποίος με σουτ έκανε το 1-1,   δείχνοντας τα στην εκτελεστική του δεινότητα, αφού βρέθηκε στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή.

Στο β’ μέρος, πλέον και συγκεκριμένα στο 68’ σουτ του Λέτσου μπλόκαρε ο εξαιρετικός Μπίκος.

Στο 80’ για τον Τοξότη σε  διπλή ευκαιρία ο Σκλαπάνης έκανε σουτ πάνω σε αμυνόμενους και ο Κολιός στη συνέχεια της φάσης σούταρε άουτ.

Στο 92’ ο γκολ που έκρινε την κατηγορία,  όταν από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση στην περιχή του Τοξότη, η μπάλα χτύπησε στο γόνατο του Τσιατσιάνη και κατέληξε στα δίχτυα.

Στις καθυστερήσεις (95’), όπου ο Τοξότης έκανε την ύστατη προσπάθεια   ο Καραγγέλης έκανε την κεφαλιά κι ο τερματοφύλακας των Μυρμιδόνων, την απόκρουση του αγώνα.

Διαιτητής: Ρούσης
Βοηθοί: Παπαδημητρίου, Γόργορης

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πασπαλάρης, Μαρούφ (69’ Σοροβόλας), Κυλαδίτης (61’ Τσιατσιάνης), Καραγγέλης, Ν. Δενελάβας, Σκλαπάνης, Λέτσος, Κολιός, Λ. Δενελάβας, Κόρμπας, Παραδάκης (65’ Βέτσικας)
ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ: Μπικος, Π. Μπούρχας (60’ Κοντοβάς), Ακρίβος (93΄Πιπινής), Κουφάκης, Βέργας, Ν Βούλγαρης, Τετριμίδας (69’ Κατσαβριάς),  Κ. Μπίνας, Δ. Μπούρχας, Μακρής, Ναούμ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις