Τον Ν.Ο. Λάρισας υποδέχεται η Νίκη για την Α2 πόλο

Με τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος στην Α2 πόλο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το θεσσαλικό ντέρμπι ανάμεσα στη Νίκη και τον Ν.Ο. Λάρισας, το οποίο θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή στις 3 μ.μ. στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος». Ο σημερινός αγώνας παρουσιάζει μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Νίκη βρίσκεται στην 3η θέση του β’ ομίλου και αν παραμείνει σε αυτή θα μπει στα πλέι οφ με +1 βαθμό. Ωστόσο, μπορεί να τερματίσει 2η αν κερδίσει και χάσει ο Άρης στην Ηλιούπολη, η οποία «καίγεται» για δικό της νικηφόρο αποτέλεσμα. Οι Αθηναίοι θα προκριθούν στα πλέι οφ ως τέταρτοι αν επικρατήσουν των Θεσσαλονικέων και «στραβοπατήσει» ο ΟΦΘ στο ματς με τον Ν.Ο. Χαλκίδας.
Αντίθετα, ο Ν.Ο. Λάρισας προετοιμάζεται για τα πλέι άουτ. Μάλιστα, επειδή δεν πρόκειται να αποφύγει την τελευταία θέση θα μπει σε αυτή την ψυχοφθόρο διαδικασία χωρίς βαθμούς.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στην ομάδα του Βόλου. Στη διάθεση του Δημήτρη Μπλάνα είναι 16 πολίστες και συγκεκριμένα οι: Φαρσάρης, Δανιήλ, Γκανάτσιος, Αλεξανδρής, Τάσιος, Μακρής, Θεοδωρόπουλος, Γκατζούνας, Γλούμης, Σαραγγανίδας, Γιαβαρίδης, Καρκαλιάνης, Μόσιος, Μαρτζούχος, Κοκκινάκης, Βάτσος.

Το πρόγραμμα
Το σημερινό πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής και οι διαιτητές έχουν ως εξής:
Κολ. Ηλιούπολης, 14.30, Ηλιούπολη-Άρης: Κωνσταντινίδης, Μπιράκης.
Κολ. Ποσειδώνιο, 14.30, ΟΦΘ-Ν.Ο. Χαλκίδας: Σπανούδης, Μονιούδης.
Κολ. Νέας Ιωνίας Βόλου, 15.00, Νίκη-Ν.Ο. Λάρισας: Σπυρόπουλος, Χρ. Κυράνης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις