Αυξημένος ο φετινός προϋπολογισμός στον Ολυμπιακό Β.

Κατά πολύ μεγαλύτερος, σε σχέση με πέρυσι, θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες, ο φετινός προϋπολογισμός του Ολυμπιακού Βόλου στο νέο πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει πως στην ομάδα θα έρθουν και ορισμένοι ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, με αρκετά υψηλό κασέ, ικανοί ωστόσο να κάνουν τη διαφορά στην ομάδα.

Βέβαια, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού δεν κάνουν βιαστικές κινήσεις, καθώς οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν, θα πρέπει να ταιριάζουν στη φιλοσοφία της ομάδας. Οι διοικούντες κινούνται προς την κατεύθυνση απόκτησης παικτών που να είναι σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, να έχουν «γεμάτες» χρονιές τα τελευταία χρόνια, να έχουν προσωπικότητα και να έχουν βιώσει την πίεση του πρωταθλητισμού.

Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ήρθαν στον Ολυμπιακό έξι παίκτες (Καμπλιώνης, Διβανές, Ρόκας, Κόλα, Χρήστου, Σάββας), η προσφορά των οποίων ήταν πολύτιμη, με τις κινήσεις να κρίνονται απόλυτα επιτυχημένες. Γι’ αυτό άλλωστε και η διοίκηση φρόντισε να ανανεωθεί η συνεργασία με πέντε από αυτούς, ενώ επιθυμία είναι να παραμείνει στην ομάδα και ο Χρήστου.

Την προσεχή εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για πολύ αξιόλογο ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα ενθουσιάσει τους φιλάθλους της ομάδας, ενόψει και της γενικής συνέλευσης της 6ης Ιουνίου. Ο κόσμος του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό «παρών» στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα σε όλους, πως ο Ολυμπιακός φέτος θα είναι πολύ δυνατός σε όλα τα επίπεδα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις