Στην Άμφισσα για την πρόκριση στον τελικό

Με στόχο την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, η Νίκη Βόλου θα παραταχθεί σήμερα στις 17:00, στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού γηπέδου της Άμφισσας, κόντρα στον Νέο Αμφίλοχο. Οι κυανόλευκοι έχοντας αποκλείσει τον Α.Ο. Σελλάνων και τον Αστέρα Ιτέας εκτός έδρας και τον Μέγα Αλέξανδρο Ημαθίας στο ουδέτερο γήπεδο του Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, θέλουν να ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στον θεσμό, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τροπαίου.

Στον αγωνιστικό τομέα το τεχνικό δίδυμο της Νίκης έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα απουσιών καθώς εκτός του τραυματία Τζιώρα από την αποστολή στην Άμφισσα θα απουσιάζουν οι Μάνος Γενιτσαρίδης, ο Μένιος Θεολόγης και οι δύο ξένοι, Ντόλγκι και Μπάιριτς που βρίσκονται στις πατρίδες τους με σχετική άδεια από τη διοίκηση.

Ο Νίκος Τζήμας αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού με τον Παύλο Τασιά να συμπληρώνει το δίδυμο των τερματοφυλάκων στην αποστολή της ομάδας.

Στο βασικό σχήμα αναμένεται να επιστρέψει ο Γιάννης Ντινιωτάκης, ο οποίος εξέτισε την ποινή των τριών αγωνιστικών και θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή των κυανολεύκων, ενώ γίνονται προσπάθειες ώστε ο Νίκος Παπαδήμας να πλαισιώσει την αποστολή παίρνοντας άδεια από την μονάδα του, όπου υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία. Στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Κώστας Ζιώγας που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω της κόκκινης κάρτας που είχε δεχθεί στο ματς με τον Αστέρα Ιτέας, δίνοντας επιπλέον λύση στα άκρα της αμυντικής γραμμής. Ο Βασίλης Λάιος ξεπέρασε τον τραυματισμό του από το παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο και θα δώσει κανονικά το παρών στον αυριανό αγώνα.

Με Ρεπετσά ο Νέος Αμφίλοχος κόντρα στη Νίκη

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Νέου Αμφίλοχου για τον Κυριακάτικο νοκ άουτ αγώνα για το κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος με αντίπαλο την Νίκης Βόλου στο ουδέτερο γήπεδο της Άμφισσας.

Χωρίς τον στρατευμένο Κοντογιάννη και τον τραυματία Ρόκκο, αλλά με τον Ρεπετσά που επέστεψε, καθώς απουσίαζε από τον προηγούμενο αγώνα και ενσωματώθηκε στην αποστολή και θα βρεθεί αντιμέτωπος για πρώτη φορά με αντίπαλο την παλιά του ομάδα ο Νέος Αμφίλοχος θέλει να πανηγυρίσει για πρώτη φορά στην ιστορία του την πρόκριση του στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος.

Ο Γιώργος Μιχαηλίδης στον ημιτελικό Νίκη Β. – Νέος Αμφίλοχος

Την αναμέτρηση Νίκη Βόλου – Νέος Αμφίλοχος, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό γήπεδο Άμφισσας, την Κυριακή 27 Μαΐου στις 5:00 μ.μ., θα διευθύνει ο Γιώργος Μηχαηλίδης από την Ένωση Βοιωτίας. Βοηθοί ορίστηκαν οι κ.κ. Λεωνίδας Δελής και Ιωάννης Τσώνης από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής θα είναι ο κ. Ιωάννης Καλύβας από την Ευρυτανία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις