Με όλα της τα “όπλα” στο μπαράζ με Πολύγυρο

Η Νίκη Βόλου πάλεψε μέχρι το τέλος για μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου και την απ’ ευθείας άνοδο στη Β’ Εθνική, όμως δεν τα κατάφερε, «πληρώνοντας» κάποια απρόσμενα, αρνητικά αποτελέσματα με υποδεέστερους αντιπάλους. Οι «Βολιώτες» σήμερα στις 6:00μ.μ. στο Κλειστό Σιδ. Σταθμού Κατερίνης, έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν προβάδισμα για ένα εισιτήριο στην παραπάνω κατηγορία, αντιμετωπίζοντας τον Πολύγυρο σε αγώνα κατάταξης.

Κρίνοντας από την περσινή σεζόν, οι πιθανότητες ανόδου για τις ομάδες που μετέχουν στα μπαράζ κατάταξης είναι πολλές, με τον νικητή της αναμέτρησης να έχει ακόμη περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσει ένα από τα εξτρά εισιτήρια που θα προκύψουν.

Οι κυανόλευκοι βρίσκονται από χθες στην Κατερίνη, προπονήθηκαν στο γήπεδο που θα γίνει ο αγώνας και με όλα τους τα «όπλα», καθώς δεν υπάρχουν τραυματισμοί, θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν το ροζ φύλλο αγώνα. Στην προσπάθειά τους αυτή θα έχουν τη συμπαράσταση αρκετών φίλων της ομάδας που θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Πιερίας.

Η ανακοίνωση κάλεσμα της Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης

Όλοι εκεί, για το όνειρο της ανόδου στην Β’ Εθνική!

Το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς δίνει η Νίκη Βόλου αυτή την Κυριακή (27/05) με αντίπαλο τον Α.Ο. Πολύγυρου, στην ουδέτερη έδρα του Κλειστού Γυμναστηρίου Σιδ/κού Σταθμού Κατερίνης.

Σε αυτό τον αγώνα κατάταξης η νίκη θα οδηγήσει στην κατάληψη της πρώτης θέσης στην σειρά προτεραιότητα για κάλυψη τυχόν κενών θέσεων στη Β’ Εθνική Κατηγορία.

Η χρονιά μπορεί να θεωρείται ήδη επιτυχημένη, αλλά εφόσον υπάρχουν ακόμη πιθανότητες ανόδου στην Β’ Εθνική, η ομάδα μας δεν μπορεί να μην διεκδικήσει τη νίκη προκειμένου να βρίσκεται του χρόνου σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ της Νίκης Βόλου, καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, να ταξιδέψει στην Κατερίνη, να μετατρέψει σε έδρα το ουδέτερο γήπεδο και να δώσει την ώθηση στους παίκτες και το προπονητικό μας τιμ προκειμένου να πάρουμε μια νίκη που είναι πολύ πιθανό να ισοδυναμεί με άνοδο.

Ο κόσμος της Νίκης, είναι η ψυχή της και δίνει το έναυσμα στην ομάδα για να συνεχίσουμε!!!
Στο τελευταίο και κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς, σας θέλουμε όλους δίπλα μας!

Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται….

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις