Νίκη του Αχιλλέα με 2-1 επί του Νηλέα στο μπαράζ παραμονής

Σε αγώνα κατάταξης στην Β’ ΕΠΣΘ ο Αχιλλέας Αχιλλείου επικράτησε με 2-1 του Νηλέα και στην περίπτωση που ο Ρήγας Φεραίος καταφέρει και παραμείνει στην Γ’ Εθνική κατηγορία, τότε θα διατηρηθεί και αυτός στην Β’ κατηγορία. Διαφορετικά θα υποβιβαστεί στην Γ’ τοπική κατηγορία.
Ύστερα από ένα δυνατό παιχνίδι ο Αχιλλέας πήρε τη νίκη, με την ομάδα του Αχιλλείου να ανοίγει το σκορ στο 25’ με τον Σιούτη ύστερα από κεφαλιά πάσα του Γιάννη Παναγιώτου. Ο Νηλέας ισοφάρισε με πέναλτι πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, για να γίνει το 2-1 για τον Αχιλλέα στο 65’ με τον Σιούτη και πάλι. Ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 80’ για την ομάδα του Αχιλλείου.

Ανακοίνωση του Αχιλλέα
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αχλλλέας μετά την λήξη του παιχνιδιού αναφέρονται τα εξής: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς από το Δ.Σ και παίκτες για την συγκλονιστική συμπαράσταση όλων σας στον αγώνα μπαράζ που δώσαμε στο γήπεδο του Αϊδινίου. Χρόνια είχαμε να ζήσουμε τόσο έντονες στιγμές. Μπορεί στον αγωνιστικό χώρο να νικήσαμε αλλά στις καρδιές μας είμαστε νικητές για όλη την προσπάθεια που κάναμε και αυτή την χρονιά.
Παράλληλα θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας για την συμπαράσταση στο έργο μας, συνεχίζουμε να προσπαθούμε με τον κόσμο μας και όλοι μαζί μια μεγάλη αγκαλιά για τον αθλητισμό του τόπου μας συνεχίζουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις