Ξεκαθαρίζει του Πρτσιτς, τελειώνει του Φετφατζίδη

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για τις μεταγραφές του, καθώς πλησιάζει και η έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν (15 Ιουνίου).
Η υπόθεση του Σανίν Πρτσιτς έχει δυσκολέψει αρκετά. Ο Βόσνιος μέσος ήρθε στην Αθήνα την Παρασκευή, μίλησε με τους ανθρώπους της ΠΑΕ, φέρεται να τα είπε και με τον Πέδρο Μαρτίνς αλλά και να ξεναγήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ενώ έλαβε και πρόταση για τριετές συμβόλαιο με εξαιρετικούς όρους. Ωστόσο δεν υπέγραψε και είναι προφανές πως αυτό σχετίζεται με τις «σφήνες» από Ισπανία και Αγγλία (Βαλένθια, μία ακόμη ομάδα από τη La Liga και η Γουέστ Μπρομ) για την απόκτησή του. Οι συγκεκριμένες ομάδες προσφέρουν στον Πρτσιτς τη δυνατότητα να παίξει σε ένα πολύ καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να ανταγωνιστεί ο Ολυμπιακός. Το θέμα του 24χρονου άσου που μένει ελεύθερος από τη Ρεν δεν έχει κλείσει ακόμη αρνητικά, αλλά είναι σαφές πως από τη στιγμή που έφυγε από την Ελλάδα χωρίς να δεσμευτεί η υπόθεση έχει δυσκολέψει πολύ. Ασφαλώς οι Πειραιώτες έχουν εναλλακτικές λύσεις που αν χρειαστεί θα ενεργοποιήσουν.

Στο μεταξύ, ίσως και μέχρι την Τρίτη να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη. Ο 28χρονος εξτρέμ τα έχει ουσιαστικά βρει με τους «ερυθρόλευκους» και ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή του για να γίνει η δεύτερη δυνατή ελληνική προσθήκη μετά από αυτή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Επίσης θέμα χρόνου είναι να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Στέφανου Ευαγγέλου, με τον 20χρονο στόπερ που δεν ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό να υπογράφει για τρία χρόνια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις