Ιμεράι: «Με όλες μας τις δυνάμεις για να κατακτήσουμε το Κύπελλο»

Δηλώσεις μετά το τέλος του ημιτελικού ανάμεσα στη Νίκη και τον Νέο Αμφίλοχο έκανε ο βασικός χρηματοδότης του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου, κ. Ιμεράι, ο οποίος εξέφρασε τη χαρά του για την πρόκριση της ομάδας στον τελικό, που ήταν και ο βασικός στόχος συμμετέχοντας στον θεσμό.

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος που η διοίκηση επέλεξε η ομάδα να συμμετάσχει στη διοργάνωση του Κυπέλλου με στόχο την κατάκτησή του τροπαίου: «Όταν αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στην διοργάνωση, το κάναμε με σκοπό να φτάσουμε ως τον τελικό. Τα καταφέραμε και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συμμετάσχουμε στον τελικό της διοργάνωσης»

Για το τελευταίο πέναλτι του Βουρδάκη που έκρινε την πρόκριση: «Η αγωνία ήταν πολύ μεγάλη, όμως η χαρά ήταν ακόμη μεγαλύτερη όταν ένας ποδοσφαιριστής που προέρχεται από τις ακαδημίες της Νίκης ευστόχησε στο πέναλτι που έκρινε την πρόκριση»

Όσον αφορά τον τελικό ο κ. Ιμεράι τόνισε: «Είναι ένα παιχνίδι, όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά, το σίγουρο είναι πως εμείς θα δώσουμε το 100% για να κατακτήσουμε το Κύπελλο»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις