Blue Club: “Άλλο ένα μαγικό Σαββατοκύριακο”

Μαγικό χαρακτήρισε το Σαββατοκύριακο το Blue Club με αφορμή τις σημαντικές νίκες για όλα τα τμήματα του Συλλόγου. Παράλληλα οι οργανωμένοι της Νίκης ευχήθηκαν στον πρόεδρο της Δ.Ε. μπάσκετ για τα σημερινά (28/05) του γενέθλια. “Μπάμπη ψυχάρα, μια ζωή Νικάρα” αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

“Άλλο ένα μαγικό Σαββατοκύριακο για τον σύλλογο μας πέρασε η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ έδωσε μεγάλη χαρά στους φιλάθλους και στους οπαδούς της με τρεις σημαντικές νίκες σε τρία διαφορετικά αθλήματα.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΝΟ Λάρισας 17-8 και είμαστε έτοιμοι για τα πλέι-οφ
Ανόδου της Α2

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – Ν. Αμφίλοχος 8-7 στα πέναλντι (0-0 στην κανονική διάρκεια, 1-1 στην παράταση) και πρόκριση στον τελικό κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – Πολύγυρος 74-73 και κατά 99% ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Β´ ΕΘΝΙΚΗ.

Ευχόμαστε στο πόλο να έχει καλή πορεία και στα πλέι-οφ εμείς και με την μέχρι τώρα πορεία που έχει κάνει είμαστε υπερήφανοι.

Συγχαρητήρια και στο τμήμα ποδοσφαίρου για την πρόκριση στον τελικό.

Ο σύνδεσμος μας θα διοργανώσει εκδρομή όπου και να είναι ο τελικός και θα προσπαθήσουμε λόγο των οικονομικών δυσκολίων που έχει όλος ο κόσμος να κλείσουμε όσο πιο φθηνά λεωφορεία γίνεται αλλά θα παρακαλέσουμε όλοι να ταξιδέψουμε με λεωφορεία και όχι με αυτοκίνητα για να βοηθήσουμε και ανήμπορους συνοπαδούς μας.

Τέλος για το μπάσκετ τα έχουμε πει όλα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και αυτή η χρονιά μόνο με άνοδο έπρεπε να κλείσει αυτό το τμήμα αντιπροσωπεύει επάξια τη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ. ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ!!!

Υγ Μιας που σήμερα είναι τα γενέθλια του προέδρου της Δ.Ε. Μπάσκετ να του ευχηθούμε χρόνια πολλά να έχει υγεία και να είναι πάντα γερός και δυνατός!

ΜΠΑΜΠΗ ΨΥΧΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΙΚΑΡΑ!!!

ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924

BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 “Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις