Γ. Τόρης: Υπερβάλαμε εαυτούς

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, κ. Γιώργος Τόρης, για μια ακόμη φορά τόνισε πως η παρούσα διοίκηση έκανε τα πάντα φέτος για να μην διαλυθεί ο Ολυμπιακός, έφτασε στα όριά της οικονομικά και αναζητεί «συμπαίκτες» για να μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League και τη νέα χρονιά:…

«Η παρούσα διοίκηση πλήρωσε φέτος 350.000 ευρώ για οφειλές που υπήρχαν από παλαιότερες χρήσεις. Αν δεν δίνονταν αυτά τα χρήματα, θα πληρώνοντας όλες οι υποχρεώσεις προς το ποδοσφαιρικό τμήμα για τη χρονιά που διανύουμε, ενώ θα υπήρχαν και 150.000 ευρώ για να ξεκινήσουμε τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς.
Όταν αναλάβαμε τη διοίκηση γνωρίζαμε πως οι εκκρεμότητες από τα προηγούμενα χρόνια δεν ξεπερνούσαν τις 50.000 ευρώ. Δεν πιστεύαμε πως θα επιδικάζονταν στον Γκούρμα το ποσό των 100.000 ευρώ, όταν στον παίκτη οφείλονταν 20.000 ευρώ για τη χρονιά που έπαιξε στον Ολυμπιακό και ήδη είχε κάνει νέο συμβόλαιο με άλλη ομάδα.
Για να οριστούν παιχνίδια του Ολυμπιακού, ο Γκούρμα μέσα στον Μάρτιο πήρε 35.000 ευρώ. Αυτά τα χρήματα, σε διαφορετική περίπτωση, θα πήγαιναν στους παίκτες μας.
Παραμείναμε στη διοίκηση τον Ιανουάριο για να μην διαλυθεί η ομάδα. Κάναμε την υπέρβαση, η εικόνα της ομάδας άλλαξε και από τα πλέι άουτ που θα έπαιζε, συμμετέχει στα πλέι οφ. Περιμέναμε μεγαλύτερη στήριξη στην Α.Μ.Κ., τον κόσμο να γυρίσει στο γήπεδο, όμως τίποτα απ’ όλα αυτά δεν συνέβη.
Βάλαμε πολλά περισσότερα χρήματα από αυτά που είχαμε προϋπολογίσει, διπλασιάσαμε το προσωπικό μας μπάτζετ, όμως δεν αντέχουμε να βάλουμε άλλα χρήματα. Σε τρεις αγώνες έδρας με Ηρακλή, Λάρισα και Απόλλωνα η ομάδα έκοψε συνολικά κάτω από 2000 εισιτήρια. Αλλιώς τα υπολογίζαμε και αλλιώς ήρθαν τα πράγματα. Συν τοις άλλοις βγήκε και η προσφυγή του Τούτσο, άλλες 19.000 ευρώ, συν τα χρήματα που έπρεπε να δώσουμε στην εταιρεία Greenscape για τα έργα στον χλοοτάπητα του ΕΑΚ από προηγούμενα χρόνια.
Η συμφωνία που είχαμε κάνει με τους παίκτες την περασμένη Δευτέρα, όταν τους καταβάλαμε 20.000 ευρώ, ήταν πως δεν θα πάρουν άλλα χρήματα μέχρι τις 14 Ιουνίου. Όποια έσοδα έχουμε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ θα διατεθούν στους ποδοσφαιριστές.
Η ομάδα οφείλει δόσεις συμβολαίων στους ποδοσφαιριστές, καθώς οι μισθοί έχουν καταβληθεί μέχρι τον Μάιο.
Έχουμε υπερβάλει εαυτό. Ό,τι χρήματα είχαμε τα βάλαμε στον Ολυμπιακό. Το περασμένο καλοκαίρι είχαμε τονίσει, πως μόνοι μας δεν θα μπορούσαμε να «τρέξουμε» την ομάδα. Ελάχιστοι, όμως, ήταν αυτοί που βοήθησαν. Για να έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας, ότι προσπαθήσαμε μέχρι τέλους να σώσουμε τον Ολυμπιακό, κάνουμε μια ύστατη προσπάθεια.
Ο Ολυμπιακός θα είχε διαλυθεί πέρυσι, όταν κανείς δεν έδειχνε ενδιαφέρον να αναλάβει την ΠΑΕ. Κάναμε, τότε μπροστά εμείς, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την ομάδα σε ένα επίπεδο. Δεν μπήκαμε στον Ολυμπιακό ως επενδυτές, αλλά με την ελπίδα πως θα βρεθεί κάποιος να αναλάβει την ομάδα στην πορεία του χρόνου. Ποτέ δεν κάναμε τους μεγαλοπαράγοντες. Εργάτες του Ολυμπιακού Βόλου είμαστε. Το ότι συνέχισε ο Ολυμπιακός να υπάρχει και δεν διαλύθηκε πέρυσι, είναι άθλος δικός μου και του Βαρούτσικου.
Ο κόσμος, σίγουρα, έχει απογοητευτεί , καθώς είδε τον Ολυμπιακό να φτάνει δύο φορές στη βρύση, δίχως να πιει νερό. Θα πρέπει, ωστόσο, να αφήσει όλα αυτά πίσω και να στηρίξει την ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις