Παναθηναϊκός: Μικρή απόσταση με Δώνη

Ο Νίκος Νταμπίζας συναντήθηκε με τον ξένο ατζέντη του Γιώργου Δώνη και λίγο αργότερα ο Παναθηναϊκός διέρρευσε ότι τις προσεχείς ημέρες θα σφραγιστεί η συμφωνία.

Δεν σφραγίστηκε την Τρίτη, διότι πολύ απλά δεν υπάρχει πλήρης συμφωνία τόσο στο οικονομικό, όσο και στη διάρκεια του συμβολαίου. Ο έμπειρος τεχνικός, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ήθελε να μην δεσμευτεί για περισσότερο από έναν χρόνο. Θέλει να εργαστεί στο «τριφύλλι» και ο ένας χρόνος θεωρεί ότι είναι αρκετό διάστημα για να διαπιστώσει αν υπάρχει διάθεση από τον Αλαφούζο ή καλύτερα από τον νέο ιδιοκτήτη, εφόσον αυτός είναι ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, να γίνει ο Παναθηναϊκός ιδιαιτέρως ανταγωνιστικός και να διεκδικεί τίτλους κι όχι να βολοδέρνει στη μέση της βαθμολογίας. Ο Παναθηναϊκός με τη σειρά του θέλει 2 ή 3 χρόνια συμβολαίου και η λογική λέει ότι μπορεί να κλείσει η συνεργασία στα δύο χρόνια.

Στο οικονομικό, ωστόσο, υπάρχει απόσταση, αν και στον Παναθηναϊκό είναι αισιόδοξοι ότι κι εκεί θα ξεπεραστεί η όποια διαφορά. Ο Δώνης ρίχνει σε μεγάλο βαθμό το κασέ του, αλλά θέλει εκτός από τον ίδιο να ικανοποιηθεί και το πολυμελές τιμ του. Θυμίζουμε ότι αποτελείται από τους βοηθούς του Μάκη Αγγελίνα, Μίοντραγκ Μένταν, τον προπονητή τερματοφυλάκων Παναγιώτη Μαλλιαρίτση, τον γυμναστή Γρηγόρη Γεωργίτσα και τον παλαίμαχο του Παναθηναϊκού Γιώργο Γεωργιάδη του Σάββα, ο οποίος θα είναι αναλυτής των αντιπάλων και των παιχνιδιών της ομάδας.

Το κόστος είναι σαφώς μεγαλύτερο απ’ ό,τι ήταν της ομάδας του Ουζουνίδη και ο Νταμπίζας θα ζητήσει την έγκριση του Αλαφούζου για να τελειώσει το θέμα. Φαίνεται ότι θα ξεπεραστεί κάθε πρόβλημα, ενώ αύριο θα γίνει και μία συνάντηση (αν και υπάρχει συχνή τηλεφωνική επικοινωνία) μεταξύ Νταμπίζα-Δώνη, αφού ο δεύτερος έρχεται στην Αθήνα και μάλλον εκεί θα έρθουν οι δυο πλευρές ακόμα πιο κοντά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις