Α. Μεταφτσής: Αναδιοργάνωση και δουλειά σ’ όλα τα επίπεδα

Ο Αλέκος Μεταφτσής, γνωστός στο χώρο του μπάσκετ από την πολυετή προσφορά του στο άθλημα, τόσο ως καλαθοσφαιριστής, όσο και ως διαιτητής και παράγοντας είναι ο επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου τόσο για τη γυναικεία ομάδα, όσο και για την αντρική και για τις υποδομές. Η Διοικούσα Επιτροπή διευρυμένη κι ενισχυμένη και με…

…νέα πρόσωπα ήδη έπιασε δουλειά με σκοπό την καλύτερη οργάνωση του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο κ. Μεταφτσής δήλωσε στο  goalpost.gr : “Γνωρίζουμε πολύ καλά πως το έργο που αναλάβαμε είναι επίπονο. Στόχος όλως μας είναι να κάνουμε πρωταγωνιστή τον Ολυμπιακό Βόλου σε όλα τα επίπεδα.

Ήδη, προχωρήσαμε στην ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας κ. Μιχάλη Καπουρνιώτη και της αντρικής κ. Φώνη Μαυρομιχάλη, όπως και με τις προπονήτριες των ακαδημιών. Προχωρούμε σε συζητήσεις για την ενίσχυση τόσο της γυναικείας, όσο και της αντρικής ομάδας.

Μάλιστα ήδη η Εύη Κυριατζίδου ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Ολυμπιακό Β. γι’ άλλη μία χρονιά, ενώ ακολουθούν συναντήσεις με όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές.

Επιθυμούμε να ενισχύσουμε τις ομάδες, κυρίως με Βολιώτισσες και Βολιώτες, ενώ θα δώσουμε την ευκαιρία σε νεαρά κορίτσια και αγόρια ν’ αγωνιστούν τόσο στην Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών, όσο και στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Θέλουμε ο Ολυμπιακός να στηρίζεται κυρίως σε παιδιά από το Βόλο και προς αυτή την καυτεύθυνση κινούμαστε.

Επίσης, θα ρίξουμε ακόμη μεγαλύτερο βάρος στην ανάπτυξη των υποδομών μας, ενώ για την ολοκλήρωση της περιόδου προγραμματίζουμε τουρνουά, καθώς και ένα ταξίδι στην Καρδίτσα για τα τμήματα υποδομής. Όλοι μας, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ξανακάνουμε τον Ολυμπιακό Βόλου μεγάλο πρωταγωνιστή σε όλα τα επίπεδα”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις