“Εκεί στην ΕΠΣΘ λίγη… τσίπα δεν έχετε;”

Ανακοίνωση κατά της ΕΠΣΘ εξέδωσε ο Όμιλος Φιλάθλων Νίκης καταγγέλοντας τη στάση της τοπικής Ένωσης απέναντι στον Σύλλογο της Νίκης.

Η ανακοίνωση:

“Οργή και θλίψη επικρατεί στην οικογένεια της Νίκης Βόλου, με την στάση της ΕΠΣΘ για την συμμετοχή της ομάδας μας στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος. «Κύριοι» είστε απαράδεκτοι για την συμπεριφορά σας, που φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά οσον αφορά την αγαπημένη μας ομάδα.

Να σας θυμίσουμε μερικά:

Αποδοχή στα μητρώα σας της ξενόφερτης ομάδας της Κατερίνης.

Οι γκεμπελικές ενέργειες κατά των Νέων Αθλητών Νίκης.

Οι αγαπούλες με τον «μπαμπά» σας στον οποίο μπροστά κάθεστε σούζα σε ό,τι και να σας πει. Πρώτη μούρη στην φιέστα της Πύδνας, ενώ για την τεράστια επιτυχία της ομάδας μας, μούγκα στη στρούγκα, κ. Λασκαράκη.

Εάν πάμε λίγο πίσω, αμέσως μετά την εκλογή σας, είχατε δηλώσει ότι θα είστε πρόεδρος για όλα τα Σωματεία της Ένωσης. Μήπως όμως είστε πρόεδρος για μία ομάδα; Διότι η συμπεριφορά σας αυτό δείχνει, καθώς δεν είδαμε ούτε μία τυπική ανακοίνωση  που να συγχαίρει την ομάδα μας για την συμμετοχή της στον τελικό.

Η ομάδα μας λειτουργεί από το 1924 και ξέρετε γιατί;

Διότι υπάρχουν αυτοί που δεν συμβιβάζονται, αυτοί που δεν πουλιούνται, αυτοί που δεν αγοράζονται, αλλά και αυτοί που αντιστέκονται.

Αυτή είναι η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ «κύριοι» της ΕΠΣΘ

 

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Αθανασίου”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις