Φιλικό με τον Αμπελωνιακό για τους υπό δοκιμήν της Νίκης

Η διαδικασία αξιολόγησης παικτών στη Νίκη συνεχίζεται και την επόμενη εβδομάδα, με προπονήσεις στα γήπεδα της Ακαδημίας Αγίας Άννας για τους επιλεγμένους ποδοσφαιριστές και με φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί στον Αμπελώνα Λάρισας με τον τοπικό Αμπελωνιακό. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή 5 Ιουνίου στις 8.00 το βράδυ. Αναλυτικά:

«Ολοκληρώθηκε το τριήμερο αξιολόγησης παικτών (26-28/05/2015) για το Τεχνικό Επιτελείο της ΝΙΚΗΣ. Περιελάμβανε προπονήσεις για τους προς επιλογή παίκτες, φιλικό αγώνα με τον Μαγνησιακό και προπόνηση της ομάδας Παίδων.

Η διαδικασία συνεχίζεται την άλλη εβδομάδα, με προπόνηση την Τετάρτη 03/06 και Πέμπτη 04/06/2015 στα γήπεδα της Ακαδημίας Αγίας Άννας στις 18:00 για τους επιλεγμένους ποδοσφαιριστές και θα ολοκληρωθεί με φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί στον Αμπελώνα Λάρισας με τον τοπικό Αμπελωνιακό την άλλη Παρασκευή 05/06/2015 στις 20:00 υπό το φως των προβολέων.

Σε αυτό τον αγώνα θα βραβευτεί η γηπεδούχος ομάδα από την Ε.Π.Σ. Λάρισας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α΄ Τοπικής Λάρισας.».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις