Ολυμπιακός: Τον Ιούλιο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για το ΕΑΚ

eak1

Μετά τις 30 Ιουνίου αναμένεται να επανέλθει ο Ολυμπιακός Βόλου με νέο αίτημα προς τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου, ζητώντας την παραχώρηση του ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος» για έδρα την αγωνιστική περίοδο 2018-19. Μέχρι τότε θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, όσον αφορά τα έργα ανακαίνισης που πρόκειται να γίνουν στο στάδιο (θα συμβάλει η Περιφέρεια Θεσσαλίας) και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής τους.

Στον Ολυμπιακό μπορεί να επιθυμούν τη χρήση του ΕΑΚ, ως έδρα, στο νέο πρωτάθλημα, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως θα αφήσουν το Πανθεσσαλικό, με το οποίο υπάρχει σύμβαση για άλλα δύο χρόνια. Δεν πρόκειται η ομάδα να μείνει άστεγη, ενώ δεν θα πάψει να χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις στο Πανθεσσαλικό. Στο βοηθητικό θα γίνονται οι προπονήσεις των «ερυθρολεύκων», ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, πως εκεί στεγάζονται και τα γραφεία του συλλόγου.

Ότι έχει να κάνει, πάντως, με τη λειτουργία και τη χρήση του ΕΑΚ για τη νέα χρονιά θα ξεκαθαρίσει μέσα στο Ιούλιο. Στον Ολυμπιακό, ωστόσο, προετοιμάζονται για κάθε ενδεχόμενο, με το θέμα του γηπέδου να απασχολεί έντονα τη διοίκηση του συλλόγου.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα, με ορισμένους παίκτες η διοίκηση βρίσκεται στις προχωρημένες συζητήσεις και δεν αποκλείεται μέχρι την Τετάρτη 6 Ιουνίου, που είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση του Ολυμπιακού να έχει ολοκληρωθεί, τουλάχιστον, μία μεταγραφή παίκτη εγνωσμένης αξίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις