Στην Κατερίνη η 4η και η 5η φάση του Κυπέλλου Γυναικών

Με ανακοίνωσή της στην επίσημη σελίδα της ΕΠΟ (Τρίτη, 12/5, 01.36), η Επιτροπή Γυναικείου Ποδοσφαίρου, γνωστοποίησε την απόφαση της σχετικά με την αναβολή των αγώνων της 4ης και της 5ης φάσης του Κυπέλλου Γυναικών. Αυτοί οι αγώνες ήταν προγραμματισμένοι…

…να πραγματοποιηθούν στις 22 (ημιτελική φάση) και στις 24 Μαΐου (τελικός) και αναβλήθηκαν, λόγω των συνεχόμενων αλλαγών του προγράμματος στους αγώνες του Κυπέλλου και της Α΄ Κατηγορίας, αλλά και εξαιτίας των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων.

Η Επιτροπή Γυναικείου Ποδοσφαίρου δεν εξέδωσε από τις 12 Μαΐου μέχρι και σήμερα, νέα ανακοίνωση σχετικά με την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων για την ημιτελική και την τελική φάση του Κυπέλλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Goalpost.gr , η 4η και η 5η Φάση του Κυπέλλου θα πραγματοποιηθούν από τις 12 έως τις 14 Ιουνίου στην Κατερίνη. Οι δύο αγώνες των ημιτελικών θα διεξαχθούν στις 12 Ιουνίου, ενώ ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου στις 14. Τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι ΠΑΟΚ – Ατρόμητος Αθηνών και Αμαζόνες Δράμας – ΑΕ Γλυφάδα. Επίσης, όλοι οι αγώνες της 4ης και της 5ης φάσης του Κυπέλλου θα γίνουν στο Ενωσιακό Γήπεδο Κατερίνης. 

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις