Αήττητοι οι βολιώτες δικηγόροι, 2-2 στην Καβάλα

Με εξαιρετικό τρόπο ολοκλήρωσε η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου τις υποχρεώσεις της, στα πλαίσια του 1ου ομίλου του πανελληνίου δικηγορικού πρωταθλήματος, αφού σε αγώνα που διεξήχθη σήμερα, απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) από την αντίστοιχη ομάδα της Καβάλας και διατήρησε το αήττητό της. Καταφανώς ανώτεροι οι βολιώτες, αδικούνται από το αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι ήταν βαθμολογικά αδιάφορο, αφού η ομάδα του Δ.Σ.Β. είχε κατακτήσει ήδη από την προηγούμενη αγωνιστική την πρώτη θέση του ομίλου και την πρόκριση στην τελική φάση της Δράμας.

Παρά ταύτα, η ομάδα που παρέταξε παρέταξε στο γήπεδο του Ζυγού Καβάλας ο Αποστόλης Ταμπακόπουλος κυριάρχησε ολοκληρωτικά του αντιπάλου και απέδωσε όμορφο ποδόσφαιρο, χάνοντας πολλές κλασικές ευκαιρίες.

Ο Δ.Σ.Β. με πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία κράτησε τους γηπεδούχους μακριά από την εστία του Αντώνη Μπουρτζή και απειλήθηκε ελάχιστα, την ώρα που η ομάδα του Βόλου έβγαινε σε απειλητικές επιθέσεις.

Σε μία από αυτές, στο 15ο λεπτό του ματς, ο Στέργιος Μπατής πάσαρε στο Γιάννη Λιβογιάννη, ο οποίος με όμορφο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε τον τερματοφύλακα κι έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Με το τέρμα αυτό ο νεαρός μεσοεπιθετικός έφτασε τα 6 στο πρωτάθλημα και είναι ο πρώτος σκόρερ της βολιώτικης ομάδας.

Η ομάδα της Καβάλας έφερε το ματς στα ίσια στο 30ο λεπτό, με εκτέλεση πέναλτυ, το οποίο υποδείχθηκε όταν η μπάλα προσέκρουσε στο χέρι του Αποστόλη Τσιαμήτα.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Βόλου δημιούργησε και απώλεσε πολλές ευκαιρίες για γκολ και πήρε τελικά το προβάδισμα στο 80ο λεπτό. Ο Αντώνης Κανταρτζής πέρασε κάθετη πάσα στο Γιάννη Αρβανιτόπουλο, ο οποίος από πλάγια θέση έπιασε ψηλοκρεμαστό βολέ, που έστειλε την μπάλα στο απέναντι «γάμα» της εστίας και σημείωσε έτσι το πιο εντυπωσιακό γκολ της αναμέτρησης.

Η ισοφάριση ήλθε στο 90ο λεπτό του αγώνα, σε μία ασυνήθιστη φάση, καθώς την ώρα που λόγω ενός διαπληκτισμού το παιχνίδι είχε σταματήσει, ένας παίκτης της Καβάλας σούταρε από μακριά κι έστειλε την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία.

Η ομάδα του Δ.Σ. Βόλου ολοκλήρωσε αήττητη, για πρώτη φορά, τους αγώνες της α΄ φάσης και βλέπει με αισιοδοξία την τελική φάση του πρωταθλήματος, που ξεκινά στις 26 Ιουνίου στη Δράμα.

Δ.Σ.Βόλου (Απ. Ταμπακόπουλος): Μπουρτζής, Σκαλίμης, Ρηγόπουλος, Γούσιος, Τσιαμήτας, Μόσχος, Λιβογιάννης, Τζαρτζάνης, Μπατής, Αρβανιτόπουλος, Κανταρτζής

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις