Στον Γ.Σ. Αλμυρού ο Σταμάτης Καρράς!

Μία μεταγραφή και τέσσερις ανανεώσεις ανακοίνωσε ο Γ.Σ. Αλμυρού, δείχνοντας από νωρίς πως και φέτος δεν θα έχει το ρόλο του κομπάρσου στην κατηγορία αλλά του πρωταγωνιστή. Στην ομάδα του Αλμυρού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σταμάτης Καρράς, γνωστός από τη θητεία του με τα χρώματα του Ολυμπιακού Βόλου την περίοδο 2012-13. Τη φανέλα του Γ.Σ.Α. επίσης θα φοράνε τη νέα χρονιά οι Στουρνάρας, Σταυράκης, Μπαρούτας και Αλεξανδρής.

Η ανακοίνωση:

Η επιτροπή ποδοσφαίρου του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας για την ποδ/κη περίοδο 2018-2019 με τον ποδοσφαιριστή Σταμάτη Καρρά.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι 29 ετών, αγωνίζεται  με επιτυχία στην θέση του δεξιού μπακ όσο και του αμυντικού μέσου και στο παρελθόν έχει αγωνισθεί σε αρκετές ομέδες Β΄ κ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ όπως ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Α.Ο ΤΡΙΚΑΛΑ,ΘΡΑΣΥΜΒΟΥΛΟ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ, ΕΡΓΟΤΕΛΗ ενώ την ποδοσ/κη περίοδο 2017 – 2018 ήταν στην ομάδα του ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΥ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ.

Τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ και του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.

Επίσης ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ότι ανανέωσαν για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019 από τους βασικούς συντελεστές της περυσινής εκπληκτικής πορείας του Συλλόγου  ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΜΠΑΡΟΥΤΑΣ ΝΙΚΟΣ.

Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και καλή ποδοσφαιρική χρονιά,