Μπύρος: «Αναδιάρθρωση με δικαιοσύνη»

Αναδιάρθρωση με δικαιοσύνη ζητά ο Γιάννης Μπύρος, μιλώντας στην εφημερίδα «Live Sport». Αναλυτικά όσα είπε:
Για την επαφή που είχε με τον Γρηγορίου: «Με συμβουλεύει πάνω σε κάποια θέματα. Απολαμβάνει της εκτίμησής μου και πάντα ενδιαφέρομαι γι’ αυτόν. Ο Γρηγορίου, ωστόσο, είναι προπονητής Α’ Εθνικής και επειδή εγώ θέλω το καλό του δεν θα τον άφηνα να έρθει στη Β’ Εθνική ώστε να μην υποβιβαστούν όλα όσα απέκτησε με κόπο. Αν, όμως, η ομάδα μου παίξει στην πρώτη κατηγορία, τότε θα τον παρακαλέσω να την κατευθύνει. Πώς, όμως, να κάνω σχεδιασμό, αφού δεν ξέρω πού θα παίζει η Δόξα; Ποιον προπονητή και ποιους παίκτες να πάρω;».

Για την πιθανότητα αναδιάρθρωσης: «Αν γίνει αναδιάρθρωση θα πρέπει να υπάρξει δικαιοσύνη. Για εμένα δικαιοσύνη σημαίνει να μην εφαρμόσει η πολιτεία νέους κανονισμούς, αλλά να στηριχθεί στους ήδη ψηφισμένους σύμφωνα με τους οποίους, τις κενές θέσεις της Super League καλύπτουν οι ομάδες από την πιο κάτω κατηγορία».

Και κατέληξε λέγοντας: «Όταν φύγω από το ποδόσφαιρο, θα φύγω χαρούμενος. Δεν θα λέω πόσα χρήματα έχασα, αλλά ότι απαλλάχθηκα. Εγώ κοιτάζω μακροχρόνια και, αν η Δόξα ανέβει σκαλί, όλοι θα την θαυμάζουν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις