Στο τελικό στάδιο οι συζητήσεις του Ολυμπιακού Β. με ξένο ποδοσφαιριστή

Στον Ολυμπιακό Βόλου κινούνται να κλείσουν τουλάχιστον έναν ποδοσφαιριστή μέχρι την Τετάρτη και να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις πριν την γενική συνέλευση (6/6). Βέβαια, θα πρέπει να ξεπεραστούν κάποιες δυσκολίες, που έχουν να κάνουν με τους όρους της συμφωνίας, προκειμένου να «πέσουν» οι υπογραφές. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ξένο ποδοσφαιριστή με θητεία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Είναι ιδιαίτερα ικανός και μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τέσσερις ξένους παίκτες στο στόχαστρο, ωστόσο, παραμένει άγνωστο ποιοι από αυτούς θα συμφωνήσουν για να φορέσουν τα ερυθρόλευκα. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός κινείται και στην ελληνική ποδοσφαιρική αγορά και οι παίκτες που βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα είναι έμπειροι, πρώτης γραμμής, έχοντας «γεμάτες» χρονιές στις ομάδες που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν από τον Ολυμπιακό θα προέρχονται από ομάδες Β’ Εθνικής, με τον μεταγραφικό σχεδιασμό να τον έχουν αναλάβει εξ ολοκλήρου ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης, ο τεχνικός διευθυντής Θωμάς Μακρής σε συνεργασία με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο.

Με αρκετούς από τους παίκτες που συζητεί ο Ολυμπιακός έχει συνεργαστεί στο παρελθόν ο Περικλής Αμανατίδης, έχοντας ιδίαν άποψη για τις ικανότητές τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις