“ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ” για τους μικρούς της Αγίας Άννας

Στο τουρνουά ποδοσφαίρου “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ” που διοργάνωσε ο Α.Ο Δήμητρα Απόλλων 2005 στις εγκαταστάσεις της Μπαλκούρα, στα Τρίκαλα, συμμετείχε η σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας, με το Δ.Σ. του συλλόγου να ευχαριστεί την διοίκηση του ΑΟ Δήμητρα Απόλλων 2005 και ιδιαίτερα τους κκ Γκαραγκάνη Αποστόλη και Γιαγιάκο Νίκο για την άριστη φιλοξενία.


Η σχετική ανακοίνωση:

Το Σάββατο 2 Ιουνίου η σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας συμμετείχε στο 4ο τουρνουά ποδοσφαίρου “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ” που διοργάνωσε ο Α.Ο Δήμητρα Απόλλων 2005 στις εγκαταστάσεις της Μπαλκούρα, στα Τρίκαλα.

Οι μικροί αθλητές απόλαυσαν τα παιχνίδια στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις της Δήμηρας-Απόλλων 2005 χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς σκόρ, χωρίς διαιτητές και γνωρίστηκαν με αθλητές από σχολές από όλη τη Θεσσαλία.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές κκ Κίτσιος Νίκος, Καρανάσιος Κώστας, Πετσιμέρης Στέλιος και ο υπεύθυνος της σχολής κ Σίμος Γιάννης.

Το ΔΣ της Αγίας Άννας, οι προπονητές, οι αθλητές και οι γονεις του ευχαριστούνε θερμά την διοίκηση του ΑΟ Δήμητρα Απόλλων 2005 και ιδιαίτερα τους κκ Γκαραγκάνη Αποστόλη και Γιαγιάκο Νίκο για την άριστη φιλοξενία, υποσχόμενοι να την ανταποδώσουν στο μέλλον.