Χρυσός στο βαλκανικό πρωτάθλημα ο Ανδρέας Κεχαγιάς

Το Χρυσό μετάλλιο κατάφερε να κατακτήσει ο Κεχαγιάς Ανδρέας στο βαλκανικό πρωτάθλημα technical striking Kick Boxing ανδρών γυναικών της διεθνής οργάνωσης I.O.T.S. που διεξήχθη 2-3/06 στο Νόβο-Μέστο της Σλοβενίας. O διεθνής αθλητής έλαβε μέρος στην κατηγορία εώς 80 κιλά ανδρών στο μοναδικό αγώνισμα που διεξάγει η οργάνωση που είναι το Κ1.

Ο Κεχαγιάς πέρασε τα προημιτελικά χωρίς αγώνα αφού οι διοργανωτές απέκλεισαν τον σκοπιανό αντιπαλό του διότι στην αθλητική του περιβολή υπήρχε έντονα μόνο η αναγραφή η λέξη Macedonia ενώ είχε γίνει μέλος στην οργάνωση με το καταστατικό να γράφει FYROM.

Στα ημιτελικά κατάφερε προς στο τέλος της αναμέτρησης να επικρατήσει στα σημεία επί του Βόσνιου αντιπαλό του και στην συνέχεια στον τελικό αναμετρήθηκε με τον Ρουμάνο αθλητή ο οποίος ο αγώνας έλειξε ισόπαλος και με απόφαση διαιτητών του δόθηκε η νίκη,διότι δημιούργησε περισσότερες επιθετικές ενέργειες στην διάρκεια του παιχνιδιού του.

Για τον Κεχαγιά, αυτή ήταν η τέταρτη συμμετοχή σε βαλκανικούς αγώνες κατακτώντας συνολικά 3 μετάλλια. Οι τρείς προηγηθείσες ήταν: στην Προύσα της Τουρκίας, στην Θεσσαλονίκη και στο Πλαγκόεβγκραντ της Βουλγαρίας .

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις