“Σταθμός η 6η Ιουνίου για τον Ολυμπιακό Βόλου”

Ανακοίνωση εξέσωσε η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 με την οποία καλεί τα μέλη του συλλόγου, αλλά και τους φίλους της ομάδας να δώσουν το “παρών” στην αυριανή γενική συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ΤΕΕ Μαγνησίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
“Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937  καλεί τον φίλαθλο κόσμο του Συλλόγου μας αύριο, Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 στις 18.30, στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας (2ας Νοεμβρίου & Ξενοφώντος), όπου θα  πραγματοποιηθεί η Γενική μας Συνέλευση.

Κατά τη διάρκεια αυτής,  θα παρουσιαστεί η στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, οι κινήσεις που ήδη έχουν γίνει και αυτές που θα υλοποιηθούν, προκειμένου να δούμε ξανά την ομάδα μας να αγωνίζεται στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η παρουσία όλων των φίλων και μελών του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 είναι επιβεβλημένη, αρχικά για να ενημερωθούν για τα τεκταινόμενα της ομάδας αλλά και για να ακούσουν τα σχέδια του Συλλόγου, τα οποία έχουν ήδη αρχίσει να υλοποιούνται.

Η αυριανή ημέρα θα είναι σταθμός στην 81χρονη πορεία του Ολυμπιακού Βόλου και θα πρέπει το αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου θα κατακλυστεί από όσους αγαπούν αγνά και άδολα την αγαπημένη μας ομάδα.

Η ιστορία του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου θα συνεχιστεί να γράφεται με χρυσά γράμματα!

Να είστε όλοι εκεί για τον Ολυμπιακό Βόλου μας”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις