Γιακουμής: Την οργάνωση του Ολυμπιακού Β. θα την ζήλευαν ομάδες της Σούπερ Λιγκ

Ο Αστέριος Γιακουμής με δηλώσεις του στο goalpost.gr υποσχέθηκε πως θα κάνει τα πάντα από την πλευρά του, προκειμένου η νέα του ομάδα, ο Ολυμπιακός Βόλου, να πετύχει το στόχο της ανόδου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του 30χρονου τερματοφύλακα:

«Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ένας μεγάλος, άσχετα αν τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Η ομάδα έχει υψηλούς στόχους και ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που με έκαναν να πάρω την απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό. Αυτό που παρατήρησα από την πρώτη στιγμή είναι, ότι υπάρχει στην ομάδα οργάνωση που θα τη ζήλευαν και σύλλογοι της Σούπερ Λιγκ. Από τον Μάιο μήνα ο Ολυμπιακός φρόντισε να ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά, υπάρχει απ’ ότι βλέπω ένας καλός κορμός παικτών από πέρυσι και διακρίνω έναν επαγγελματισμό στην ομάδα, που δεν συναντάς στις μεγάλες κατηγορίες.

Είναι χαρά μου που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό. Η συμφωνία που κάναμε με τους διοικούντες είναι για δύο χρονιά και από την πλευρά μου θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της ανόδου και την επόμενη χρονιά να συνεχίσω να είμαι μέλος της, όταν ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται στη Φούτμπολ Λιγκ.

Επίσης, ο Ολυμπιακός έχει πιστούς φιλάθλους, οι οποίοι στηρίζουν την ομάδα και θα προσπαθήσουμε στο τέλος της χρονιάς να τους κάνουμε υπερήφανους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις