Τέσσερις αθλητές της Αργούς στο Βαλκανικό τουρνουά KIDS FESTIVAL

Μιά  ακόμη σημαντική εμπειρία πρόκειται να γνωρίσουν οι αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων υποδομής του ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ. Οι αθλητές Χάρης  Παξιμαδάκης, Βάιος Αναστασίου, Κώστας Κασιούρας και η αθλήτρια  Χαρά Κασιούρα  κλήθηκαν από τους  περιφεριακούς Ομοσπονδιακούς προπονητές Μαρίνο Κουτσογιάννη και Βασίλη Παπαδημητρίου, να συμμετάσχουν σε ομάδες επιλέκτων  αγοριών και κοριτσιών της  ΕΣΠΕΚΕΛ  και να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο στο ετήσιο Βαλκανικό τουρνουά KIDS FESTIVAL, που θα διεξαχθεί από 14 ως 16 Ιουνίου στη πόλη των Σκοπίων (FYROM).
Φέτος η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από αθλητές και αθλήτριες της ΕΣΠΕΚΕΛ,  σύμφωνα με απόφαση της ελληνικής ομοσπονδίας πετοσφαίρισης υπό την αιγίδα της οποίας τελεί η διοργάνωση. Θα συμμετάσχουν 2 ομάδες των 6 ατόμων (3 αγόρια 3 κορίτσια η κάθε ομάδα) ενώ αγωνίζονται 4χ4 (δύο αγόρια 2 κορίτσια με ένα αναπληρωματικό ανά φύλλο).
Οι αγώνες είναι χωρίς τελική κατάταξη και όλα τα παιδιά θα λάβουν αναμνηστικά συμμετοχής. Η διοργάνωση θα γίνει στην πόλη των ΣΚΟΠΙΩΝ σε ανοιχτό χώρο (κεντρική πλατεία) και θα συμμετάσχουν και άλλες χώρες της Βαλκανικής ένωσης.
H αποστολή ομάδων θα αναχωρήσει   την Πέμπτη 14 και θα επιστρέψει  το Σάββατο 16 Ιουνίου.
Οι αθλητές  και αθλήτριες που θα λάβουν μέρος στην αποστολή είναι:
Αγόρια:
Πηλίτσης Πέτρος 2005 (Ε.Α.Λ.)
Παξιμαδάκης Χαράλαμπος 2005, (Α.Σ. Αργώ)
Αναστασίου Βάιος 2005 (Α.Σ. Αργώ)
Κασιούρας Κωνσταντίνος 2005  (Α.Σ. Αργώ)
Τσαδήμας Γεώργιος 2006 (Α.Π.Σ. Φθία)
Κλέτσας Κωνσταντίνος (Α.Π.Σ. Φθία)
Κορίτσια:
Νταφοπούλου 2006 (ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ)
Τσάμογλου 2006 (Ε.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ)
Ξύδη 2006 (Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ)
Νικοπούλου 2007 (Α.Ο. ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ)
Κασιούρα 2007 (Α.Σ. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ)
Κουμπαρά 2007 (Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ)