ΑΟ Τρίκαλα: Αναληθή και παραπλανητικά δημοσιεύματα

Ο ΑΟ Τρίκαλα διέψευσε δημοσίευμα που θέλει τον Δημήτρη Μπαταγιάννη να ανακοινώνει προσεχώς την αποχώρησή του από τα κοινά της ομάδας! Η ανακοίνωση:

“Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε στην ιστοσελίδα Sportime σήμερα 06/06/2018 ένα δημοσίευμα με τον βαρύγδουπο τίτλο «Βόμβα στα Τρίκαλα», σύμφωνα με το οποίο η ομάδα μας είναι  «ένα καζάνι που βράζει» καθώς κατά  «πληροφορίες» του  (ανώνυμου) συντάκτη του δημοσιεύματος «ο μεγαλομέτοχος, Δημήτρης Μπαταγιάννης, έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει».

Θα θέλαμε με τον πλέον επίσημο  τρόπο να ενημερώσουμε τον συντάκτη του δημοσιεύματος (που δεν έκανε έναν κόπο να διασταυρώσει τις «πληροφορίες» του….) και τους «πληροφοριοδότες» του, αλλά και να καθησυχάσουμε τους φιλάθλους της ομάδας, ότι ο κ. Μπαταγιάννης ούτε σκέφτεται, ούτε σχεδιάζει, ούτε προτίθεται να «εγκαταλείψει» την Π.Α.Ε.

Η ομάδα μας μόλις ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της FootballLeague και έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για την επόμενη , κατ’ αρχάς σε οργανωτικό επίπεδο εξασφαλίζοντας την απαιτούμενη αδειοδότηση καθώς είναι από τις πλέον συνεπείς οικονομικά Π.Α.Ε. της κατηγορίας. Οι φίλαθλοι των Τρικάλων θα πρέπει να ξέρουν ότι οι στόχοι μας θα είναι ακόμα υψηλότεροι και οι απαιτήσεις ακόμα μεγαλύτερες.

Δεν ξέρουμε ποιοι ενοχλούνται από την παρουσία του κ. Μπαταγιάννη στην Π.Α.Ε., και τι επιδιώκουν με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα. Αλλά όσο κι αν επιθυμούν να μετατρέψουν  τις επιθυμίες τους σε ειδήσεις η αλήθεια θα τους διαψεύδει πάντοτε.

Προειδοποιούμε δε όλους , «πληροφοριοδότες», «παπαγαλάκια» και «τελάληδες» , ότι στο εξής τέτοιου τύπου αναληθή,  παραπλανητικά και υποβολιμαία δημοσιεύματα , που μόνο στόχο έχουν να υπονομεύσουν το μέλλον του συλλόγου και να δυναμιτίσουν τις προσπάθειες της διοίκησης  και του μεγαλομετόχου , θα βρίσκουν τον δρόμο των δικαστηρίων που είναι και ο μόνος που τους αρμόζει.