Το οργανόγραμμα του Ολυμπιακού Β. της περιόδου 2018-19

Ο γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Μουρτζίνος, ανέλυσε στη γενική συνέλευση το οργανόγραμμα του ποδοσφαιρικού τμήματος της περιόδου 2018-19. Η εκτελεστική επιτροπή αποτελείται από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Νίκο Τσεκούρα, τον αντιπρόεδρο Ιάσονα Χατζή, τον γενικό γραμματέα Δημήτρη Μουρτζίνο, τον ταμία Δημήτρη Πέγιο, τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων Κυριάκο Κυριακόπουλο, ενώ τεχνικός σύμβουλος θα είναι ο Τζόναθαν Βαΐτσης, στενός συνεργάτης του Ευριπίδη Τσιμπανάκου.

Στο διοικητικό τμήμα υπεύθυνος γραφείων και γραμματείας είναι ο Ανδρέας Κικίλιας. Στο κομμάτι αυτό υπάγεται το γραφείο Τύπου, καθώς και το τμήμα μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων το οποίο έχει αναλάβει ο Γιώργος Μπακίρης. Υπεύθυνος αγώνων και εγκαταστάσεων είναι ο Πολυχρόνης Ζάχος, με τους Βασίλη Ζαχείλα και Γιώργο Τσίρο να είναι οι υπεύθυνοι ασφαλείας, ενώ ο Λευτέρης Τασιόπουλος είναι υπεύθυνος εγκαταστάσεων.

Όσον αφορά το τεχνικό τμήμα, ο Θωμάς Μακρής είναι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας. Προπονητής ο Περικλής Αμανατίδης, γυμναστής ο Σωτήρης Πετσιμέρης και προπονητής τερματοφυλάκων ο Γιάννης Ζαλαώρας. Γενικός αρχηγός είναι ο Γιάννης Θεοδωρίδης, φροντιστές οι Κώστας Κρίκης, Δημήτρης Παπαγιάννης και Ηλίας Πάνος. Φυσιοθεραπευτής ο Στέφανος Κούγκουλος, ενώ η ομάδα συνεργάζεται και με το κέντρο φυσιοθεραπείας της Παρισένιας Παξινού. 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις