Ν. Τσεκούρας: Μεγάλος χορηγός ο λαός του Ολυμπιακού Β. (video)

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Νίκος Τσεκούρας μιλώντας στην γενική συνέλευση έκανε τον απολογισμό της χρονιάς, κατηγορώντας τον κ. Μποτσιβάλη για την αθέτηση κάποιων όρων του συμφωνητικού που είχε υπογράψει με τον Ερασιτέχνη. Ζήτησε τη στήριξη του κόσμου στη νέα προσπάθεια που επιχειρείται στον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στην πρόταση που έγινε από τον ΝΠΣ Βόλος να απορροφήσει τον Ολυμπιακό, μιλώντας με σκρηρή γλώσσα, ενώ καλοσώρισε τα νέα μέλη του τεχνικού επιτελείου και τους νέους ποδοσφαιριστές. Ο κ. Τσεκούρας μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής:

«Συσπειρωμένοι και ενωμένοι πρέπει να αποδείξουμε ότι η δύναμη της ομάδος και ο μεγάλος χορηγός είναι ο λαός του Ολυμπιακού Βόλου.

Θέλω να σας υπενθυμίσω, ότι ο κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης, το καλοκαίρι του 2017 παρά την προσπάθειά μας να συσταθεί ένας ενιαίος φορέας λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος με τη συμμετοχή και του Ερασιτέχνη, ζήτησε και πήρε από τα μέλη της γενικής συνέλευσης την έγκριση, μόνος του να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην αθέτηση κάποιων όρων του συμφωνητικού που είχαμε υπογράψει και των οικονομικών υποχρεώσεων που είχε αναλάβει μέχρι το τέλος της περιόδου.

Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην ξαφνική εγκατάλειψη της ομάδος σε απαράδεκτη κατάσταση με διαλυμένα αποδυτήρια και ουσιαστικά υποβιβασμένη στην τοπική κατηγορία με 16 βαθμούς, στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Δεν μπορώ να μην αναφερθώ σ’ αυτό που μας ενόχλησε πραγματικά, όταν παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας να μας ενημερώσει για μια σειρά από θέματα που είχαν να κάνουν με το ποδοσφαιρικό τμήμα, εισπράξαμε ένα μεγαλοπρεπές «όχι» και μια άρνηση βοηθείας σε όλα.

Με σκληρή και καθημερινή δουλειά πετύχαμε να ξαναφέρουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα σε ηρεμία, να το οργανώσουμε σε όλους τους τομείς και κατορθώσαμε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος η ομάδα να κάνει πορεία πρωταθλητισμού και να τελειώσουν όλα καλά.

Επειδή όλοι γνωρίζετε ότι κατά καιρούς μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη, αλλά και κάποια μέλη του συλλόγου μας, δέχονται από κάποιους, χωρίς να τους έχουμε δώσει δικαιώματα, συκοφαντίες, λεκτικές επιθέσεις και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για την προσωπικότητά μας, για την οικονομική μας δυνατότητα και για τις γνώσεις και την ικανότητά μας να λειτουργήσουμε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο, για πρώτη και τελευταία φορά τους απαντάμε στο ύφος και στον τρόπο που αυτοί μας απευθύνονται. Κύριοι, οι λέξεις που σας ταιριάζουν είναι απαξίωση και αδιαφορία.

Θέλω να αναφερθώ σε μια επιστολή που ήταν παράλληλα και πρόσκληση για απορρόφηση του ποδοσφαιρικού μας τμήματος από τη νέα ομάδα που ήρθε στον Βόλο. Απαντήσαμε αρνητικά, γιατί θεωρήσαμε την επιστολή άκαιρη, άκομψη και προσβλητική.

Ζήτησε ο Σπυριδόπουλος από τον Ολυμπιακό Βόλου με τα 81 χρόνια ιστορίας του, με τις επιτυχίες του και την προσφορά του στην κοινωνία του Βόλου, να απορροφηθεί από μια ομάδα που ήρθε πριν 11 μήνες στον Βόλο, βοηθήθηκε σκανδαλωδώς και είχε όλες τις ανέσεις και παροχές που δεν είχε καμία άλλη ομάδα της πόλης, και όλα αυτά τάχα για το καλό του βολιώτικου ποδοσφαίρου.

Σας καλώ όλους να βοηθήσετε την προσπάθειά μας με ένα εισιτήριο διαρκείας, με μια μικρή χορηγία, με την παρουσία σας στους αγώνες.

Καλωσορίζω στην ομάδα μας και στον Βόλο τον προπονητή μας κ. Περικλή Αμανατίδη, που είμαστε βέβαιοι ότι μαζί με τους συνεργάτες του και τη στήριξη όλων μας, θα καταφέρει να μας οδηγήσει ξανά στις επαγγελματικές κατηγορίες. Του εύχομαι κάθε επιτυχία.

Καλωσορίζω επίσης και εύχομαι στους παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές της ομάδος μας, που μας έχουν υποσχεθεί ότι θα κάνουν τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας, να έχουν υγεία και πολλές επιτυχίες».

Δείτε στο video που ακολουθεί την ομιλία του Νίκου Τσεκούρα στη γενική συνέλευση:

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις