Στο ΕΑΚ θα παίξει ο Ολυμπιακός Β. με την Παναχαϊκή, ανοιχτό το θέμα έδρας του αγώνα με τη Γλυφάδα

Δεν τίθεται θέμα μη διεξαγωγής του αγώνα Κυπέλλου του Ολυμπιακού Βόλου με την Παναχαϊκή στο ΕΑΚ το Σάββατο 14/9, ενώ το πρωί της Παρασκευής (13/9) θα υπάρξει σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας για τα μέτρα που θα ισχύσουν στο παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, από τη στιγμή που σε περίπτωση πρόκρισης ο Ολυμπιακός θα… …χρειαστεί να δώσει και νέο παιχνίδι έδρας με τον Άρη για την β’ φάση του Κυπέλλου (25 ή 26/9), ενώ ακολουθεί και τρίτο παιχνίδι στο Βόλο, με την Γλυφάδα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League, ίσως υπάρξει πρόβλημα με τον χλοοτάπητα. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τον αρμόδιο γεωπόνο για τις εργασίες του χλοοτάπητα στο ΕΑΚ, θα χρειαστεί άμεσα να γίνει επανασπορά. Αύριο Παρασκευή (13/9) ο γεωπόνος θα κάνει αυτοψία στον χλοοτάπητα του ΕΑΚ και θα ενημερώσει τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού Βόλου για τα χρονικά περιθώρια που υπάρχουν για την επανασπορά του χλοοτάπητα.

Υπάρχει μία περίπτωση να χρειαστεί να γίνουν οι εργασίες στον χλοοτάπητα αμέσως μετά τον αγώνα Κυπέλου με τον Άρη (αν προκριθεί ο Ολυμπιακός Βόλου). Αυτό σημαίνει πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα πρέπει να αναζητήσουν γήπεδο για τη διεξαγωγή του αγώνα με την Γλυφάδα στις 29/9.

Για τον λόγο αυτό, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, κ. Δημήτρης Καραγιάννης, με την ευκαιρία του φιλικού της Τετάρτης με τον Αστέρα στο Ριζόμυλο, επισκέφθηκε το στάδιο Βελεστίνου και επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις, μήπως χρειαστεί η ΠΑΕ να δηλώσει έδρα το συγκεκριμένο γήπεδο για τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την Γλυφάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις