Αναμονή και αγωνία στην Αναγέννηση Καρδίτσας!

Κρίσιμη είναι η ερχόμενη εβδομάδα σε ότι αφορά το μέλλον της Αναγέννησης. Οι Κιτρινόμαυροι συνεχίζουν να ελπίζουν πως θα καταφέρουν παρά τον υποβιβασμό να παραμείνουν στην κατηγορία και δηλώνουν αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα.

Πέραν της περιβόητης αναδιάρθρωσης την οποία περιμένουν αρκετές ομάδες εκτός από αυτής της Καρδίτσας υπάρχουν και οι δικαστικές περιπέτειες ομάδων με το ενδεχόμενο να είναι ανοικτό να υπάρξουν τιμωρίες και να ωφεληθεί η Αναγέννηση.

Να θυμίσουμε πως για σήμερα (7/6) έχει οριστεί διοικητικό συμβούλιο στην διοργανώτρια αρχή με ένα από τα θέματα να είναι η επικύρωση της βαθμολογίας. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες και λόγω της πιθανής αναδιάρθρωσης και εκκρεμοδικιών κάτι τέτοιο δεν θα γίνει με την επικύρωση να παίρνει αναβολή για άλλη ημερομηνία.

Από την Αναγέννηση φυσικά παρακολουθούν στενά όλες τις εξελίξεις και ελπίζουν πως το τέλος η ομάδα δεν θα υποβιβαστεί και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Β’ Εθνική και την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν. Αυτό εξαρτάται μόνο από τις αποφάσεις που θα παρθούν σχετικά με την αναδιάρθρωση με τις εξελίξεις να αναμένεται να γίνουν γνωστές από την ερχόμενη εβδομάδα.

karditsasportiva.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις