Προσεγγίζουν κι άλλους επιχειρηματίες οι Βαρούτσικος-Τόρης

Αλλιώς περίμεναν τα πλέι οφ στον Ολυμπιακό Βόλου και αλλιώς εξελίχθηκε η διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» με μία μόλις νίκη σε επτά παιχνίδια πραγματοποιούν κάκιστη πορεία και ισοβαθμούν με την Παναχαϊκή στην τελευταία θέση, έχοντας μόλις τέσσερις βαθμούς. Έχουν ξεχάσει τι θα πει να…

…πετυχαίνεις γκολ, καθώς σκόραραν μόνο στο νικηφόρο παιχνίδι με την Παναχαϊκή, ενώ εστία του Ολυμπιακού παραβιάζεται ανελλιπώς, μετά το ματς της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Μπορεί η άμυνα να μη διασύρεται, ωστόσο, ένα γκολ είναι αρκετό για να χάσει η ομάδα. Όλες οι ήττες – και οι πέντε – είναι με το ίδιο σκορ, 1-0.
Το… μαρτύριο των πλέι οφ για τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται σε 12 μέρες, αν και στην ομάδα άλλα είναι τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τη διοίκηση. Η ανεύρεση «συμπαικτών» για να σηκώσουν μαζί το οικονομικό βάρος είναι το πρώτο μέλημα της διοίκησης και ήδη, ως γνωστόν, έχουν γίνει οι πρώτες επαφές, με τα αποτελέσματα να είναι ενθαρρυντικά.
Σήμερα Τρίτη θα υπάρξει νέα συνάντηση των κ.κ. Βαρούτσικου-Τόρη με τους πέντε Βολιώτες επιχειρηματίες που έδειξαν πρόθυμοι να συμμετάσχουν ενεργά στα διοικητικά της ΠΑΕ, προσφέροντας οικονομική στήριξη, ενώ δεν αποκλείεται στην αποψινή συνάντηση να υπάρξουν και νέα πρόσωπα.
Ανάλογα με τα αποτελέσματα αυτής της συνάντησης θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς διοικούντων. Οι κ.κ. Βαρούτσικος-Τόρης θα τοποθετηθούν επί του θέματος και όχι μόνο, σε συνέντευξη Τύπου που προγραμματίζουν να δώσουν μετά το ματς με τη Λάρισα (πιθανότατα Πέμπτη 4/6 ή Παρασκευή 5/6).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις